Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse av attester og andre juridiske dokumenter

Autoriserte oversettelser av alle typer attester til og fra 25 språk – direkte på nettet

Vi leverer statsautoriserte oversettelser av attester og vitnemål, juridiske dokumenter mm. Autorisert oversettelse av ansettelses-referanser, vikariat-referanser, attester, og endelige eller intermediære attester. Uansett når du trenger rask tilgang til autoriserte oversettelser av en attest, kan vi hjelpe deg. Med mer enn 1000 autoriserte oversettere, kan vi oversette dokumentene dine uten forsinkelse, uansett om det gjelder attester eller noe annet lignende dokument. Akademiske opptakskontorer, spesielt på amerikanske skoler, krever ofte papirkopi-oversettelser som skal sendes direkte fra oversettelsesbyrået til skolen, en tjeneste som vi tilbyr uten noen ekstra kostnader.   

Statsautorisert oversettelse av attester direkte på nettet

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten.

Under finner du eksempler på dokumenter som typisk må oversettes av en statsautorisert translatør:
Adopsjonspapirer, arbeidsattester, arvedokumenter, dødsattester, firmaattester, fullmakter, fødselsattester, karakterutskrifter, kontrakter, legeattester, navnemeldinger, politiattester skattedokumenter, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, tinglysninger, vedtekter, vigselsattester, vitnemål, etc.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som mål å levere oversettelser med teknisk kvalitet av beste standard. For å oppnå denne standarden er ISO 17100:2015/Amd:2017-sertifisert (tidligere EN 15038), og det har vi vært siden 2011. Disse sertifiseringene opprettholdes gjennom regelmessig evaluering utført av et godkjent evalueringsorgan.

Full fortrolighet

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Du kan bestille en oversettelse her

Du kan bestille en profesjonell oversettelse eller en autorisert oversettelse av attester direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via e-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter og attester direkte på nett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>