The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av attester og juridiske dokumenter

Autoriserte oversettelser av alle typer attester til og fra 25 språk – direkte på nettet

Vi leverer statsautoriserte oversettelser av attester og vitnemål, juridiske dokumenter mm. Autorisert oversettelse av ansettelses-referanser, vikariat-referanser, attester, og endelige eller intermediære attester. Uansett når du trenger rask tilgang til autoriserte oversettelser av en attest, kan vi hjelpe deg. Med mer enn 1000 autoriserte oversettere, kan vi oversette dokumentene dine uten forsinkelse, uansett om det gjelder attester eller noe annet lignende dokument. Akademiske opptakskontorer, spesielt på amerikanske skoler, krever ofte papirkopi-oversettelser som skal sendes direkte fra oversettelsesbyrået til skolen, en tjeneste som vi tilbyr uten noen ekstra kostnader.    

Autoriserte oversettelser på nettet

Vi behandler alle typer oversettelser med kvalitetssikring innen medisin, teknologi eller jus, til sertifiserte oversettelser av rettsavgjørelser, kontrakter og avtaler, handelsregistre, førerkort, alle slags sertifikater og andre dokumenter. 

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100-kvalitetsstandarden.  Arbeidet vårt er underlagt kontinuerlig overvåkning i samsvar med østerrikske standarder som sertifiserings-leverandør. Dette betyr at du som kunden vår får størst mulig pålitelighet.  

I oversettelsesprosessen vurderer en andre oversetter med målspråket som morsmål de oversatte tekstene med hensyn til grammatikk og syntaks, korrekt gjengivelse av kildetekst, stavemåte og tegnsetting, samt fullstendighet. Denne prosessen er sertifisert av The Native Translator i samsvar med den internasjonale standarden ISO 17100 for oversettelser. Den inneholder følgende:

  • Valg av kvalifisert personell og profesjonelle oversettere
  • Oversettelse ved hjelp av fire øyne-prinsippet
  • Effektive prosesser og prosjektledelse for produksjon av oversettelsen
  • Kvalitet og prosjektledelse på høyt nivå
  • Strategisk bruk av tekniske ressurser
  • Betraktning av tilbakemeldinger fra kunder
  • Internasjonal sammenlignbarhet
  • Oppfølgingskontroller av korrigerte dokumenter og videresendte tilbakemeldinger til oversetterne
  • Kontinuerlige kontroller av kvalifikasjoner og kontinuerlig videreutdanning av oversetterne

Full fortrolighet

For oss er det en selvfølge at alle kundedata og -dokumenter behandles strengt fortrolig. Våre ekspertoversettere er forpliktet av strenge fortrolighetsavtaler.

Du kan bestille en oversettelse her

Du kan bestille en profesjonell oversettelse eller en autorisert oversettelse av attester direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere autoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.