Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse av årsrapport

Statsautorisert oversettelse av årsrapport mellom 25 språk

Når du umiddelbart trenger en statsautorisert oversettelse av årsrapporten din, så er vi løsningen.  The Native Translator har spesialisert seg på å oversette årsrapporter, tertialrapporter og årsberetninger. Oversetterne våre er eksperter innen sine fagfelt, og de har mange års erfaring med å oversette rapporter for ulike bedrifter i en rekke bransjer. Med over 1.000 sertifiserte og statsautoriserte finans- og juridiske oversettere, har vi de nødvendige ressursene for å raskt oversette dokumentene dine, uansett om det gjelder en årsrapport eller noe annet juridisk eller finansielt dokument.

Statsautorisert finansoversettelse

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten. Vi er spesialister innen oversettelse av kvartalsrapporter, årsrapporter, årsregnskap, konsernrapporter, konsernregnskap, forretningskontrakter. Vi håndterer alle former for kvalifisert oversettelse med spesialistkompetanse innen finans og juss, samt statsautorisert oversettelse av dokumenter som krever det.

Morsmålsprinsippet

Morsmålsprinsippet er en av hjørnesteinene når man skal oversette finansielle dokumenter, og det viktig at det tas i betraktning når du velger den oversetteren som skal utføre din oppgave. Dette prinsippet går ut på at en oversetter alltid oversetter til sitt eget morsmål. En innfødt språkbruker med engelsk som morsmål oversetter til engelsk, en innfødt språkbruker med norsk som morsmål oversetter til norsk osv. Begrepet «innfødt språkbruker» brukes om en person som er født, oppvokst og utdannet i det landet der målspråket er det offisielle språket.

Finansiell oversettelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde en stor trygghet.

Konfidensialitet er for oss en selvfølge

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Du kan bestille en oversettelse av din årsrapport her:

Du kan bestille en  oversettelse av din årsrapport direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via e-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på kvalitetssikret finansiell oversettelse direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>