The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av attester og vitnemål, juridiske- medisinske- og tekniske dokumenter til engelsk

Statsautorisert og profesjonell oversettelse av dokumenter til engelsk online.

Trenger du å oversette offentlige dokumenter, avtaler, regnskap, karakterer og sertifikater som er juridisk bindende dokumenter til engelsk, kreves det ofte en statsautorisert oversetter eller translatør. Vi hjelper deg med å oversette dokumentene som krever juridisk sertifisering og stempel fra en statsautorisert translatør.

Statsautorisert oversettelse av dokumenter til engelsk og over 20 andre språk

Vi oversetter til alle språk og er spesialister på språk som engelsk, tysk fransk, italiensk, spansk,arabisk, tyrkisk, thai mm. Under finner du eksempler på dokumenter som typisk må oversettes til engelsk av en statsautorisert translatør:

Firmaattester, vedtekter, fullmakter, kontrakter, skattedokumenter, arvedokumenter, tinglysninger, legeattester, dødsattester, saksdokumenter, navnemeldinger, adopsjonspapirer, vigselsattester, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, karakterutskrifter, vitnemål, arbeidsattester, kursbevis, fødselsattester, politiattester etc.

Vi gjenskaper dokumentet ditt - pent grafisk utseende

Våre oversettere av vitnemål og attester har bred erfaring med å tilpasse dokumentene slik at de i størst mulig grad ligner på originaldokumentet.

Konfidensialitet og sikker filhåndtering

Hele saksgangen er anonym, og dokumentene dine blir selvsagt behandlet strengt fortrolig. Alle medarbeiderne våre er underlagt en taushetsavtale. Filene dine blir overført via kundeportalen vår i kodet form (SSL).

Kvalitetsgaranti

Vårt ISO-sertifiserte oversettelsesbyrå leverer alle oversettelsene våre med kvalitetsgaranti. Det betyr at oversettelser som er utført av oss er korrekte både språklig og terminologisk.

Sikker betaling online

Du betaler direkte online med kredittkortet ditt via PayPal eller Saferpay, som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Kontakt

Ønsker du et uforpliktende tilbud med pris og leveringstid? Eller har du spørsmål om autoriserte oversettelser?

Ta kontakt med oss! Be om et tilbud eller bestill en oversettelse direkte/online her:  «Vis tilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har spesialisert oss på å levere oversettelser av høy kvalitet direkte via nettet.