Oversettelse av juridiske tekster

Oversettelse av juridiske tekster og flerspråklige juridiske tjenester

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Juridiske fagoversettelser
 • Erfarne juridiske oversettere
 • Advokatbyråer, juridiske avdelinger, myndigheter, privatpersoner
 • Autoriserte oversettelser til 50 språk

ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå spesialisert på juridiske fagoversettelser

I en globalisert verden er nøyaktige og kulturelt følsomme oversettelser av juridiske tekster avgjørende. Våre oversettelsestjenester gir deg evnen til å formidle ditt budskap med klarhet og innflytelse, uavhengig av hvilket språk du bruker. Det er ingen rom for tolkning når det kommer til oversettelse av juridiske dokumenter. Juridisk terminologi og uttrykk må være korrekte på alle språk. Du trenger også en rask og nøyaktig oversettelsestjeneste for juridiske tekster, slik at du kan overholde dine tidsfrister, selv når det dreier seg om store mengder dokumenter.

Du må kunne stole på at kontrakter, juridiske avtaler og rettsdokumenter ikke kan misforstås. Med vårt team på 1200 juridiske oversettere, hver oversetter til sitt morsmål, får du en ekspert som forstår din bransje og leverer kvalitetsoversettelser hver gang. Vi har også autoriserte oversettere tilgjengelige hvis behovet skulle oppstå.

Autorisert juridisk oversettelse

The Native Translator har spesialisert seg på autorisert juridisk oversettelse siden 2005. Du vil sannsynligvis trenge en autorisert oversettelse når du skal presentere dine dokumenter for myndigheter. Denne typen oversettelse er nøyaktig stemplet og signert av en autorisert oversetter, og garanterer at oversettelsen din er en presis gjenspeiling av originaldokumentet ditt. Dette gjelder for avtaler, kontrakter, rettsavgjørelser, registreringsdokumenter, vitnemål og attester av ulike slag.

The Native Translator - Din pålitelige partner innen juridiske språktjenester

Vi er fast overbevist om at høykvalitets oversettelser er avgjørende. Med over 20 års erfaring i bransjen og mer enn 150 000 vellykkede prosjekter bak oss, kan vi garantere deg høykvalitets juridiske oversettelser som vil tjene dine formål og målsettinger. Dette bygger på vår solide erfaring og høy teknisk ekspertise, og vi leverer med en genuin lidenskap for kvalitet.

Våre oversettere er spesialister innen sine felt

Gjennom vårt omfattende nettverk av autoriserte oversettere, som alle er eksperter innen sine respektive felt og har dyp kunnskap om både språket og kulturen, kan vi sikre at det oversatte materialet engasjerer målgruppen din optimalt, uavhengig av kommunikasjonsformat og bransje. Alle våre oversettere har en mastergrad eller tilsvarende, og oversetter utelukkende til sitt morsmål.

Enten din virksomhet tilbyr juridiske tjenester eller du er en forretningsadvokat som ønsker å jobbe internasjonalt, har vi bransjeerfaringen, språklig og kulturell kompetanse som kreves for å tilby juridiske tjenester i det globale markedet.

Våre støttede språk

Vi utfører autorisert oversettelse til og fra en rekke språk, inkludert arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, hindi, gresk, nederlandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumensk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tysk, tyrkisk og ungarsk.

Juridisk oversettelse du kan stole på - ISO 17100

Valget av riktig oversettelsesbyrå og riktig oversetter er avgjørende for et vellykket resultat. I tillegg til fremragende språkkunnskaper må oversetteren også ha ekspertise innen oversettelsesfaget. Som vår kunde kan du være trygg på at vi er ISO 17100-sertifisert og gjennomfører kvalitetssikring av våre autoriserte oversettelser på alle nivåer.

Personvern, GDPR og ISO 27001

Med en bred base av internasjonale selskaper, advokat- og revisjonsfirmaer har vi omfattende erfaring med håndtering av konfidensiell informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være sikker på at vi behandler dine dokumenter med full konfidensialitet og etterholder kravene i ISO 27001 angående dokumentsikkerhet. Vi er også villige til å signere egne konfidensialitetsavtaler for oppgaver som krever det.

Bestill en juridisk oversettelse online

Du kan enkelt betale online med ditt kredittkort via PayPal eller Saferpay, en sikker sveitsisk betalingsløsning. Du kan motta tilbud og bestille en autorisert juridisk oversettelse direkte via vår oversettelsesportal. Når oversettelsen er klar, sender vi deg en e-post med en lenke for nedlasting. Hvis du har bestilt en fysisk kopi, vil den normalt leveres til deg innen to til tre dager.

Merk: Hvis du ikke har tilgang til en skanner, anbefaler vi Adobe Scan-appen. Den er gratis og tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter.

The Native Translator er et ISO 20771-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å levere juridiske fagoversettelser av høy kvalitet direkte på nett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>