Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Bestill en statsautorisert oversettelse online ISO 17100

Last opp dokumentet så mottar du straks informasjon om pris for en statsautorisert oversettelse

Som regel må juridiske dokumenter, utskrifter fra foretaksregisteret og offentlige dokumenter oversettes statsautorisert. Du kan enkelt bestille en autorisert oversettelse online hos The Native Translator. Når oversettelsen er ferdig, kan du laste den ned via en lenke som vi sender til deg på e-post. Hvis du har bestilt en original av oversettelsen, mottar du den i posten som regel innen to til tre dager.

Statsautoriserte oversettelser online

Autoriserte oversettelser utføres og bekreftes av translatører som er statsautorisert i Norge eller oversettere som er bosatt i mållandet, og som er registrert ved en tingrett eller tilsvarende. Avhengig av hvilket målland oversettelsen lages for, kan andre offentlige kontorer eller mållandets representasjon i Norge (konsulat eller ambassade) utføre ytterligere autorisasjon. Få oversatt din fødselsattest, vigselsattest eller skilsmissebevilling, vitnemål, arbeidsdokumenter, attester, årsberetninger, årsregnskap, søknadsdokumenter o.l. online - raskt, problemfritt og til en fornuftig pris! Oversetterne våre kan lage autoriserte oversettelser av offentlige dokumenter og levere online.

Eksempler på dokumenter som skal oversettes av en statsautorisert translatør er:

    •    firmaattester, tinglysninger, karakterutskrifter, vitnemål
    •    vedtekter, skjøter, fullmakter, kjennelser
    •    arbeidsattester, kontrakter, domslutninger, kursbevis
    •    kontrakt/avtaler, saksdokumenter, fødselsattester, skatteoppgjør
    •    navnemeldinger, vandels-/politiattest, skatteattester, adopsjonspapirer
    •    attester, arveoppgjør, vigselsattester, legeattester,
    •    separasjonsbevillinger, dødsattester,
    •    skillsmissebevillinger

Kvalitet som du kan stole på ISO 17100

Ved hjelp av et veletablert oversettelsesbyrå og en godt kvalifisert oversetter oppnår man et godt resultat. Oversetteren må ikke bare ha svært gode språkkunnskaper, men også fagkunnskaper innen det aktuelle området. For deg som oppdragsgiver er det godt å vite at vi er ISO 17100-sertifisert, og at oversettelsene våre kvalitetssikres i alle stadier av prosessen.

For oss er fortrolighet en selvfølge

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Bestill en statsautorisert oversettelse online

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse online. Last opp dokumentet direkte via vår oversettelsesportal. Du mottar den ferdige oversettelsen skannet innen 1-2 dager. Hvis du ønsker det, sender vi originalen til deg i posten.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av høy kvalitet direkte via internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>