The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Bestill en statsautorisert oversettelse online ISO 17100

Last opp dokumentet ditt raskt og enkelt, så mottar du straks informasjon om pris og levering for en statsautorisert oversettelse

Som regel må juridiske dokumenter, utskrifter fra foretaksregisteret og offentlige dokumenter oversettes statsautorisert. Du kan enkelt bestille en autorisert oversettelse online hos The Native Translator. Når oversettelsen er ferdig, kan du laste den ned via en lenke som vi sender til deg på e-post. Hvis du har bestilt en original av oversettelsen, mottar du den i posten som regel innen to til tre dager.

Statsautoriserte oversettelser online

Autoriserte oversettelser utføres og bekreftes av translatører som er statsautorisert i Norge eller oversettere som er bosatt i mållandet, og som er registrert ved en tingrett eller tilsvarende. Avhengig av hvilket målland oversettelsen lages for, kan andre offentlige kontorer eller mållandets representasjon i Norge (konsulat eller ambassade) utføre ytterligere autorisasjon. Få oversatt din fødselsattest, vigselsattest eller skilsmissebevilling, vitnemål, arbeidsdokumenter, attester, årsberetninger, årsregnskap, søknadsdokumenter o.l. online - raskt, problemfritt og til en fornuftig pris! Oversetterne våre kan lage autoriserte oversettelser av offentlige dokumenter og levere online.

Kvalitet som du kan stole på

Ved hjelp av et veletablert oversettelsesbyrå og en godt kvalifisert oversetter oppnår man et godt resultat. Oversetteren må ikke bare ha svært gode språkkunnskaper, men også fagkunnskaper innen det aktuelle området. For deg som oppdragsgiver er det godt å vite at vi er ISO 17100-sertifisert, og at oversettelsene våre kvalitetssikres i alle stadier av prosessen.

Bestill statsautorisert oversettelse online

Opens internal link in current windowLast opp de aktuelle dokumentene: På slutten av bestillingsprosessen laster du opp dokumentene dine i Word, PDF eller JPEG-format, eller sender de til oss med Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO17100, og som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av høy kvalitet direkte via internett.