Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Arbeidsattest – autorisert oversettelse til eller fra alle språk

Autorisert oversettelse av arbeidsattester, vitnemål og diplom ISO 17100 sertifisert

Trenger du en autorisert oversettelse av dokumentene dine til en fornuftig pris, f.eks. vitnemålet fra videregående skole, diplom, arbeidsattester eller karakterutskrifter? Vi oversetter til eller fra alle språk (engelsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, tysk mfl.). Be om et uforpliktende tilbud for oversettelse av dokumentene dine allerede i dag. Send oss skannede dokumenter av god kvalitet, så kan vi gi deg en tilbakemelding om kostnader og leveringstid.

Hva er egentlig en autorisert oversettelse?

Når en oversettelse er autorisert, innebærer det en juridisk garanti for at det oversatte dokumentet er ekte. Oversetteren autoriserer sin oversettelse ved å sette sin underskrift og sitt stempel på den. Kun autoriserte oversettere kan utføre autoriserte oversettelser. Det stilles imidlertid ulike autorisasjonskrav fra land til land. En autorisert oversettelse utført av en oversetter fra land A blir ikke nødvendigvis godkjent i land B. Derfor ber vi om at du opplyser hvilket land den autoriserte oversettelsen skal brukes i, slik at dette oppdraget kan utføres av en oversetter som er autorisert for dette landet.

Kvalitetsoversettelser

The Native Translator innfrir en kombinasjon av alle dine krav til kvalitet. Den beste oversettelseskvaliteten oppnår man ved å optimalisere prosess og arbeidsflyt, ved hjelp av en intern kunnskapsdatabase, ved å fjerne redundans og ved å bruke de mest moderne teknologiske løsningene.  

  • Oversettelsesoppdraget ditt leveres raskt og punktlig
  • Høye krav og kvalitetssikring av språk 
  • Datasikkerhet og konfidensialitet
  • Konsistens og terminologi

Oversettelse av arbeidsattester til og fra 25 språk

Oversettelse handler ikke bare om å oversette en tekst fra et språk til et annet. Det handler også i stor grad om å “snakke” et språk som mottakeren kan forstå. Kultur- og språkforskjeller kan lett påvirke hvordan et innhold fortolkes og oppfattes. Her er noen av de språkene vi oversetter tekster og dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, gresk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk og ungarsk.

Konfidensialitet er en selvfølge for oss

Vi håndterer ofte sensitiv informasjon og legger selvsagt stor vekt på absolutt taushetsplikt.

Kontakt

Det er uforpliktende å kontakte oss med spørsmål om pris og leveringstid, eller hvis du lurer på noe annet i forbindelse med autoriserte oversettelser. Her kan du både få et tilbud og bestille en oversettelse. Klikk på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som er spesialisert på å levere oversettelser av høy kvalitet direkte via internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>