Arbeidsattest – autorisert oversettelse

Statsautorisert oversettelse av arbeidsattest

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Autorisert og sertifisert
 • Eksperter på autoriserte oversettelser som leveres innen 24-48 timer
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Autoriserte og sertifiserte oversettere for over 50 land

Autorisert oversettelse av arbeidsattester, vitnemål og diplom ISO 17100 sertifisert

Trenger du en autorisert oversettelse av dokumentene dine til en fornuftig pris, f.eks. vitnemålet fra videregående skole, diplom, arbeidsattester eller karakterutskrifter? Vi oversetter til eller fra alle språk (engelsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, tysk mfl.). Be om et uforpliktende tilbud for oversettelse av dokumentene dine allerede i dag. Send oss skannede dokumenter av god kvalitet, så kan vi gi deg en tilbakemelding om kostnader og leveringstid.

Hva er egentlig en autorisert oversettelse?

Når en oversettelse er autorisert, innebærer det en juridisk garanti for at det oversatte dokumentet er ekte. Oversetteren autoriserer sin oversettelse ved å sette sin underskrift og sitt stempel på den. Kun autoriserte oversettere kan utføre autoriserte oversettelser. Det stilles imidlertid ulike autorisasjonskrav fra land til land. En autorisert oversettelse utført av en oversetter fra land A blir ikke nødvendigvis godkjent i land B. Derfor ber vi om at du opplyser hvilket land den autoriserte oversettelsen skal brukes i, slik at dette oppdraget kan utføres av en oversetter som er autorisert for dette landet.

Oversettelse av arbeidsattester til og fra 25 språk

Oversettelse handler ikke bare om å oversette en tekst fra et språk til et annet. Det handler også i stor grad om å “snakke” et språk som mottakeren kan forstå. Kultur- og språkforskjeller kan lett påvirke hvordan et innhold fortolkes og oppfattes. Her er noen av de språkene vi oversetter tekster og dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, gresk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk og ungarsk.

Statsautorisert oversettelse med kvalitetsgaranti ISO 17100 online

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre kvalitetssertifiseringer.

Konfidensialitet og sikker filhåndtering, GDPR

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Filene dine blir overført via kundeportalen vår i kodet form (SSL). Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av din arbeidsattest her:

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal. Du betaler direkte online med kredittkortet ditt via PayPal eller Saferpay, som er en sikker sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert).

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via e-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som er spesialisert på å levere oversettelser av høy kvalitet direkte via internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>