Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Oversettelser av dokumenter
 • Medisinske, juridiske, tekniske, økonomiske dokumenter
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Alle typer oversettelser til 60 språk

Profesjonelle oversettelser til og fra engelsk. Vi kvalitetssikrer alle oversettelser og foretar korrektur og terminologisk kontroll av alle utførte oversettelser til og fra engelsk i samsvar med kravene i ISO 17100.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå, med sertifikat nr. 2011007. Vi var det 7. oversettelsesbyrået som ble kvalitetssertifisert, og det ble vi allerede i 2011.

Alle som jobber med kvalitetssikring vet at kvalitet ikke oppstår tilfeldig. Kvalitet er resultatet av en beslutning, en gjennomført strategi med regelmessig oppfølging og et klart definert mål. Vi fikk sertifiseringen vår allerede i 2011, da var den ny og het EN-15038. I 2015 ble den en ISO-sertifisering.

Når du bestiller en oversettelse til eller fra engelsk hos The Native Translator, vil vi leve opp til våre egne strenge krav og naturligvis også til de kravene som følger av vår sertifisering. Oversettelsen vil bli utført av en universitetsutdannet oversetter med målspråket som morsmål. Han/hun vil dessuten ha kompetanse på nettopp ditt fagområde og derfor både forstå teksten godt og kunne terminologien. Egentlig er det jo ganske enkelt: det man ikke forstår, kan man heller ikke oversette.

Vi utfører kvalitetssikrede oversettelser til og fra engelsk innen:

 • Økonomi og finans
 • Jus og samfunnsvitenskapelige tekster
 • Medisin, inkludert veterinærmedisin og farmasi
 • Teknikk og teknologi, inkludert medisinsk teknologi
 • Markedsføring, turisme, webmateriell

Autoriserte oversettelser til og fra engelsk

Uansett om du bestiller en autorisert oversettelse til eller fra engelsk: vi gjør vårt beste for å utføre den i det landet det oversettelsen skal brukes. Derfor er det viktig at du angir dette. Hvis vi skal utføre en autorisert oversettelse til engelsk, prøver vi å gjøre det i Australia, Canada, England, New Zeeland eller USA, avhengig av hvor den skal brukes. 

Vi oversetter mellom norsk og engelsk, men også til og fra 100 andre språk

Du kan bestille en kvalitetssikret oversettelse mellom engelsk og følgende språk direkte på nett: Arabisk, bulgarsk, dansk, finsk, fransk, gresk, hindi, italiensk, kinesisk, koreansk, japansk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumensk, russisk, spansk, svensk, tyrkisk, tysk og ungarsk. For øvrige språk ber vi deg å kontakte oss på e-post

Kvalitetssikrede oversettelser til og fra engelsk hos The Native Translator

Vi leverer profesjonelle engelske oversettelser av høyeste kvalitet, der språkbruk og terminologi er korrekt. Vi prøver også, der det er mulig, å beholde samme layout som i originaldokumentet. Til dette trenger vi din hjelp. Hvis du leverer en tydelig skannet kopi av dokumentet/dokumentene du ønsker å få oversatt, er det enklere og raskere for oss å gjenskape oversettelsens opprinnelige layout.

Vi bruker oversettere som er profesjonelle, universitetsutdannede og har målspråket som morsmål. De har dessuten spesialisert seg på nettopp ditt fagområde, forstår teksten og kan terminologien. Så uansett om du bestiller en medisinsk oversettelse, en teknisk eller en juridisk oversettelse: dokumentet ditt oversettes av en oversetter med den rette kompetansen.

Å være et ISO-sertifisert oversettelsesbyrå forplikter

The Native Translator, som er del av The Translator Group, er, som nevnt ovenfor et oversettelsesbyrå som er kvalitetssertifisert i henhold til ISO 17100. Vi tar kvalitetsarbeidet vårt på alvor og oppfyller dessuten kravene i ISO 14001 og 27001, sertifiseringer for miljøledelsessystemer og datasikkerhet.

Fortrolighet er en selvfølge

Vi oversetter ofte informasjon som er strengt fortrolig. Alle våre oversettelsesoppdrag behandles naturligvis med samme strenge fortrolighet, i samsvar med kravene i GDPR og ISO 27001.

Trenger du mer informasjon, eller vil du bestille en engelsk oversettelse?

Last opp dokumentet ditt her, så får du et tilbud med pris og forventet leveringstid for en autorisert oversettelse eller en kvalifisert fagoversettelse til eller fra engelsk direkte på nett. Hvis du trenger mer informasjon, får du tak i oss på e-post døgnet rundt.

The Native Translator er et globalt oversettelsesbyrå som er ISO 17100-sertifisert og spesialisert på å levere kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra engelsk direkte via Internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>