The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Eksperoversettelser - hurtig og nøyaktig

Kun profesjonelle oversettere som oversetter raskt, nøye og feilfritt til sitt eget språk er en del av vårt globale nettverk. Våre oversettere har ikke bare en mesterlig forståelse av ordforråd og grammatikk, men er også svært dyktige i å bruke idiomatiske eller dagligdagse fraser.

Omfattende kunnskap

The Native Translator har 5.000 spesialiserte oversettere tilgjengelig, noe som betyr at det alltid finnes et utvalg av høyt kvalifiserte eksperter for ditt emneområde.

Alltid en ekspert for hånden

Med vårt internasjonale nettverk av profesjonelle oversettere kan vi tilby raske og høykvalitets oversettelser online - hele året, sju dager per uke. I korte trekk: den aller beste kvalitet på kortest tid, en enkel og diskret prosess - det er The Native Translator-tjenesten. 

Feilfrie ekspertoversettelser

Vi ønsker alltid å møte dine behov med vårt brede tilbud av oversettelsestjenester - enten det dreier seg om et juridisk dokument, et diplom eller en  sertifisert oversettelse av en fødsels- eller vigselsattest. Du kan på samme måte motta førsteklasses ekspertoversettelser fra oss som:  medisinske brosjyrer,  finansrapporter,  juridiske dokumenter,  selskapsrapporter,  tekniske manualer,  nettsider,  markedsføring/PR - uansett emneområde. Vi garanterer at din oversettelse vil bli håndtert med fremragende ferdigheter av en oversetter med mange års erfaring i feltet ditt, enten du er et internasjonalt selskap eller en enkeltkunde.

Spesialiserte morsmålsbrukere

Grunnlaget for en kvalitetsoversettelse er å velge den riktige oversetteren. Oversetteren må ha en innfødt beherskelse av både språket du skal oversette til og oversette fra. Enestående kjennskap til den aktuelle terminologien for ditt emneområde er også nødvendig for å tolke teksten riktig og gjenspeile den fullt ut i oversettelsen.

Vi tilbyr blant annet oversettelse innen følgende emneområder:

Du klikker på det aktuelle feltet for ytterligere informasjon