The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Den ledende ungarske online oversettelsestjenesten

The Native Translator er en av industrilederne innen online dokumentoversettelse. Blant språkene som vi håndterer finnes ungarsk eller magyar , det ungarske språknavnet. Betegnelsen brukes også innen det engelske språket som et ord som henviser til det ungarske folk som en etnisk gruppe.

Det finnes rundt 16 millioner med ungarsk som morsmål, og rundt 10 millioner bor i Ungarn. Det er det mest talte ikke-indoeuropeiske språket i Europa. Utdanningsnivået i Ungarn er meget høyt (verdens første teknologiske institutt ble grunnlagt i Ungarn i 1735, og Universitetet for teknologi og økonomi i Budapest anses som det eldste teknologiske instituttet i verden i dag). Det kreves imidlertid i Ungarn, slik som hvilke som helst andre steder, at du oversetter dine dokumenter og tekster til og fra ungarsk.

Vi leverer følgende fagoversettelser online:

  • Teknisk oversettelse
  • Finansoversettelse
  • Juridisk oversettelse
  • Markedsføringsoversettelse og lokalisering
  • Medisinsk og farmasøytisk oversettelse
  • Oversettelse og lokalisering av nettsteder

Statsautorisert ungarsk oversettelse

The Native Translator er kapabel til å levere autoriserte oversettelser til og fra ungarsk, samt 99 andre språk. Det faktum at en oversettelse er sertifisert eller akkreditert vil indikeres på oversettelsen med et stempel eller medfølgende brev.

Akkrediteringsprosesser og definisjonen av en Statsautorisert oversettelse varierer fra land til land. Generelt betyr dette at oversettelsen er utført av en offisielt anerkjent oversetter. Våre akkrediterte oversettelser er utført av Statsautorisert translatører over hele verden, som alle har de nødvendige juridiske rettigheter og dokumenter som bekrefter deres akkreditering. Vi leverer det oversatte dokumentet som en PDF-fil, men hvis du trenger det originale dokumentet, velger du helt enkelt "oversettelse med papirkopi" når du bestiller din oversettelse.

Få din personlige priskvotering