The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Profesjonell tysk oversettelse online

Kvalifiserte og autoriserte oversettere i norsk til tysk

The Native Translator tilbyr profesjonell oversettelse tysk-norsk og norsk-tysk for enhver juridisk, teknisk og medisinsk dokumentasjon, regnskap, rapporter, håndbøker, datablad, bedriftsprofiler, reklamemateriell etc. Våre tyske oversettere og lingvister er født og oppvokst i Tyskland, og har i tillegg minst en bachelorgrad.

Juridisk tysk oversettelse

Vi er spesialister på juridisk oversettelse og har i over 10 år levert oversettelser til advokatbransjen, politi, domstoler, myndigheter, privatpersoner og EU-domstolen. Som statsautoriserte tyske oversettere er vi også underlagt taushetsplikt. Vi tilbyr også statsautorisert norsk til tysk oversettelse fra oversettere som er godkjent av tyske føderale domstoler.

Teknisk tysk oversettelse

Ettersom teknisk oversettelse krever høye lingvistiske ferdigheter og teknisk spesialisering, blir enhver oppgave oversatt av en høyt utdannet oversetter som spesialiserer seg på ditt tekniske felt og har tysk som sitt morsmål. Vi tilbyr teknisk tysk oversettelse innen mange forskjellige fagområder og bransjer, inkludert for eksempel bygg og anlegg, energi og miljø, næringsmiddel-industrien, IT og telekommunikasjon mv.

Medisinsk tysk oversettelse

Oversettelse av kliniske undersøkelser, medisinske diagnoser, resepter og lege-erklæringer som utelukkende utføres av profesjonelle oversettere som er utdannet innen medisin. Vi oversetter også tekster innen farmakologi.

Tyske translatører og oversettere

Våre profesjonelle tyske translatører og oversettere har utført hundrevis av tyske oversettelser i beste kvalitet for våre kunder. Hver enkelt oversettelse er skreddersydd for å imøtekomme kundens spesifikke behov. Våre kompetente og oppmerksomme korrekturlesere er nøye med revideringen av oversettelsene vi produserer, slik at vi kan garantere våre klienter at våre tyske oversettelser er perfekt utført. Alle våre translatører er morsmålspesialister og oversetter mellom språkene de bruker til daglig. Dette betyr fortrolighet med den aktuelle språkbruken, språklige nyanser og regionale dialekter.

Vi leverer tyske oversettelser i over 200 ulike språkkombinasjoner for våre forretningskunder over hele verden. Våre to mest vanlige språkkombinasjoner er tysk til norsk og norsk til tysk.

Statsautorisert tysk oversettelse

The Native Translator er kapabel til å levere autoriserte oversettelser til og fra tysk, samt 99 andre språk. Det faktum at en oversettelse er autorisert eller akkreditert vil indikeres på oversettelsen med et stempel eller medfølgende brev.

Akkrediteringsprosesser og definisjonen av en Statsautorisert oversettelse varierer fra land til land. Generelt betyr dette at oversettelsen er utført av en offisielt anerkjent oversetter. Våre akkrediterte oversettelser er utført av Statsautorisert translatører over hele verden, som alle har de nødvendige juridiske rettigheter og dokumenter som bekrefter deres akkreditering. Vi leverer det oversatte dokumentet som en PDF-fil, men hvis du trenger det originale dokumentet, velger du helt enkelt "oversettelse med papirkopi" når du bestiller din oversettelse.

Taushetsplikt

Hele vårt personale er bundet av taushetspliktsavtaler (NDA, noe som forsikrer deg om at vil vil beskytte konfidensialiteten til opplysninger du har gitt oss).

The Native Translator er industrilederen innen online dokumentoversettelse, og leverer tjenester globalt 24 timer i døgnet og 7 dager i uken. Når kvalitet er viktig for deg bør du snakke med et sertifisert oversettingsbyrå. The Native Translator er et sertifisert oversettingsbyrå med en ISO 17100, så vel som CAN/CGSB-131.10.

For mer informasjon eller et individuelt tilbud, send oss en Opens window for sending emaile-post. Vi er der for deg 24/7!

Få din personlige priskvotering