The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Turisme-oversettelser - Oversettelser for turistnæringen og hoteller

Reiseliv og turisme oversettelse

Å selge et turistprodukt eller en turisttjeneste på ditt eget morsmål er vanskelig nok. Og det blir selvfølgelig ekstra komplisert når du skal selge dette på et fremmed språk. Turistnæringen kan vanligvis bare tilby tekst og bilder or å presentere produktet før forbrukerne tar en kjøpsavgjørelse, derfor er det viktig at informasjonen blir korrekt. Dermed er oppgaven til turismespråket å overtale, lokke, friste og forføre målgruppen slik at de konverteres fra potensielle til aktuelle kunder.

Spesialisert på turisme-oversettelser siden 2005

Helt siden vi startet opp i 2005 har vi spesialisert oss på turisme-oversettelser, og de fortsetter å være en integrert del av vår forretningsvirksomhet. Våre regelmessige kunder inkluderer hotellkjeder (f.eks., Hilton, Hyatt Hotels, Accor), så vel som små og mellomstore hoteller. Vi har også kunder innen turistforeninger fra større regioner og byer slik som Salzburg, og mindre byer som Kitzbühel og Ischgl. Vi er den foretrukne oversettelsestjenesten for Visit Technology Group, den ledende leverandøren av nett-teknologi for turistsektoren.

Sammen vekker vi reiselysten

En av forutsetningene for å lykkes er å befinne seg der kundene er. Det innebærer å snakke riktig språk: kundenes morsmål. Med årene er vi blitt mer og mer avhengige av engelsk. Det regnes som den universelle kommunikasjonsløsningen, særlig mellom tilreisende og lokalbefolkning. Men i takt med at interessen for Internett og ny teknologi vokser, ønsker vi i større grad å kommunisere på vårt eget morsmål. Studier viser at 72,1 % av forbrukerne tilbringer mesteparten av tiden på nettsider som er på deres eget morsmål.

Raske svar – hvor som helst i verden

Vi tilbyr tjenestene våre over hele verden (gjennom kontorer i Europa, Asia og Amerika). Derfor er det alltid minst ett kontor som når som helst kan svare på forespørslene dine - dag og natt. Vi garanterer for at du mottar et bindende pristilbud innen en time etter at vi har mottatt dokumentene dine.

Kontakt

Ønsker du et uforpliktende tilbud med pris og leveringstid? Eller har du spørsmål om autoriserte oversettelser?

Ta Opens window for sending emailkontakt med oss! Be om et tilbud eller bestill en oversettelse direkte/online her:  «Opens internal link in current windowVis tilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har spesialisert oss på å levere oversettelser av høy kvalitet direkte via nettet