The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Turisme-oversettelser - Oversettelser for turistnæringen og hoteller

Helt siden vi startet opp i 2005 har vi spesialisert oss på turisme-oversettelser, og de fortsetter å være en integrert del av vår forretningsvirksomhet. Våre regelmessige kunder inkluderer hotellkjeder (f.eks., Hilton, Hyatt Hotels, Accor), så vel som små og mellomstore hoteller. Vi har også kunder innen turistforeninger fra større regioner og byer slik som Salzburg, og mindre byer som Kitzbühel og Ischgl. Vi er den foretrukne oversettelsestjenesten for Visit Technology Group, den ledende leverandøren av nett-teknologi for turistsektoren, Skistar bruker våre oversettingstjenester.

La det være nok å si at det ikke er for ingenting vi gjør krav på å være "spesialister innen turisme i oversettelsesindustrien"! Vi har oversatt tusenvis av nettsider innen turisme og for hoteller, så vel som alle slags reklamemateriell for turistnæringen.

Kjennetegnet på våre høyt kvalifiserte oversettere som oversetter til sitt morsmål er kreativitet, en ufravikelig kvalitet som er nødvendig for å kunne oversette turistinnhold. Turisttekster er hovedsaklig reklamekopier og må være i stand til å selge produktet det er snakk om.

Prosjekttypene vi fullfører for turistnæringen inkluderer typisk sett:

  • Oversettelse av nettsteder for hoteller
  • Oversettelse og  innlevering av fremmedspråklige tekster direkte på hjemmesiden via CMS (Content Management System)
  • Oversettelse av reklamemateriell slik som løpesedler, brosjyrer, mapper, osv.
  • Oversettelse av online annonsering
  • Oversettelse av og tekstforfatte fremmedspråklige tekster for landingssider
  • Oversettelse av pressemeldinger og andre PR-tekster
  • Oversettelse av hele reklamekampanjer
  • Oversettelse av bestillingsplattformer

Vår erfaring viser at turistnæringen har ekspandert sine markeder globalt sett i de siste årene. Nettsidene og reklamemateriellet, spesielt de som vedrører online annonsering, blir oversatt til flere språk for å nå flere ulike markeder. Cote d’Azur, for eksempel, har nå en sterkere tilstedeværelse på de kinesiske og russiske markedene: Tyske, sveitsiske og østerrikske forretningsvirksomheter interesserer seg i stadig større grad for markedene i Øst-Europa, Russland og Det fjerne østen.

Vi oversetter til over 100 språk - raskt, profesjonelt og til en overkommelig pris.

Tillit til turisme-oversettelser fra en global spesialist som TNT er ikke bare smart - det er en genistrek. For ytterligere opplysninger vedrørende turisme-oversettelser, ta direkte kontakt med oss via Opens window for sending emailemail. Vi vil være mer enn behjelpelige med å gi deg gode råd.

Få din personlige priskvotering