The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Italiensk medisinsk oversettelse med spisskompetanse

Profesjonell italiensk medisinsk oversettelse direkte online. The Native Translator er et ISO17100-sertifisert medisinsk oversetterbyrå som utfører kvalifiserte medisinske oversettelser med spisskompetanse til og fra italiensk.

Vi har utført medisinsk oversettelse til og fra italiensk siden 2005 og oversetter og lokaliserer daglig tekster, dokumenter og markedsføringsmateriell osv. for mange av Europas mest anerkjente produsenter av farmasøytisk og medisinsk utstyr. Når du bestiller en medisinsk oversettelse hos oss, så får du en kvalitetssikret oversettelse.

Medisinske oversettelser med spisskompetanse stiller store krav til kompetanse

Medisinsk oversettelse setter eksepsjonelle store krav til nøyaktighet og ikke minst den medisinske kompetansen til oversetteren. Våre medisinske oversettelser til og fra italiensk utføres alltid av kvalifiserte medisinske oversettere eller leger med kompetanse i det spesifikke medisinfeltet. Med over 1.500 spesialiserte oversettere med spisskompetanse innen medisin håndterer vi både store og flerspråklige prosjekter innen medisinområder.

Oversettelse av tekster og dokumenter innen medisin og farmakologi

Medisinske oversettelser er et stort og svært bredt emneområde og omfatter alt fra kliniske studier, journaler til hjemmesider og annet informasjonsmateriale.

Vi oversetter eksempelvis avhandlinger, pakningsvedlegg, håndbøker/manualer for medisinsk utstyr, dokumenter til kliniske studier, medisinske rapporter, pasientjournaler, doseringsetiketter, farmasøytiske patenter, forskning, rettsmedisinske protokoller, medisinske lærebøker, nettsteder og medisinske vitenskapelige artikler.

Kvalitet du kan stole på

Det å velge riktig medisinsk oversetterbyrå er selvfølgelig avgjørende for et bra resultat. Mange medisinske oversetterbyråer hevder at de følger en viss standard som f.eks. A-15038 som er en utgått standard. Andre følger den nye ISO17100-standarden, men vi mener det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. The Native Translator er en del av The Translator Group som er sertifisert i henhold til ISO17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet, dette gir deg sikkerhet.

Taushetsplikt

Vi er vant til å håndtere svært sensitiv informasjon, og er alltid nøye med å opprettholde svært streng taushetsplikt. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt, er for oss alltid en selvfølge.

For ytterligere informasjon, kontakt oss på Opens window for sending emaile-post.

Du kan motta ditt tilbud og bestille din oversettelse her direkte online « visa-tilbud »

The Native Translator er et medisinsk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO17100 som spesialiserer seg på oversettelse av medisinske tekster og dokumenter til og fra italiensk direkte online.