The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fransk oversettelse av markedsføringsmateriell for hotell- og reiselivsnæringen

Vi er spesialiserte på bl.a. franske oversettelser og adapsjoner av hjemmesider, markedsføringstekster og dokumenter for hotell- og reiselivsnæringen.

The Translator Group har siden 2005 arbeidet med franske oversettelser og adapsjoner for den europeiske reiselivsnæringen med en stor del av Mellom-Europas og Skandinavias turistdestinasjoner blant våre kunder. Med over 5.000 spesialiserte oversettere og tekstforfattere, er vi et av de ledende oversetterbyråene på området. Hotellkjeder som Hilton, Hyatt og andre bruker jevnlig våre tjenester.

Enten det er brosjyremateriell til en online bookingportal der systemtekstene oversettes til franske, eller kanskje hotellets nettsted, så er vi løsningen. Vi har erfaring, kompetanse og ressurser til å gjennomføre prosjekter som dette og kan tilby profesjonell fransk markedsføringsoversettelse direkte online. 

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på Opens window for sending emaile-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online « visa-tilbud »

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO17100 spesialisert på oversettelse for hotell og reiselivsnæringen og vi spesialiserer oss på å levere høykvalitets oversettelse innen markedsføring direkte over Internett.