The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

10 grunner, hvorfor vi er det beste online-byrået for oversettelser til/fra fremmedspråk

Vi mener at vi er det beste online oversettelsesbyrået, og vi vil gjerne overbevise også deg om dette.

  1. Oversettelser av beste kvalitet: Alle oversetterne våre er høyt kvalifiserte morsmålsoversettere, som oversetter kun innen hvert sitt fagområde.
  2. Spesialister for alle fagområder: Uansett om det er en markedsføringsoversettelse, teknisk dokumentasjon eller en avtaletekst - for hvert oversettelsesprosjekt velger vi ut den beste spesialisten fra vår globale oversetterpool på mer enn 5000 spesialister for mer enn 100 språk.
  3. De korteste leveringstidene: Byrået vårt oversetter dokumenter på opptil 3 DIN A4 sider som regel på mindre enn 24 timer – ofte til og med i løpet av noen få timer.
  4. Omgående online prisopplysning: Vi er ett av de beste oversettelsesbyråene ikke bare når det gjelder kvalitetsoversettelser og hurtighet, men også åpenhet om priser. I løpet av noen få sekunder kan du få beregnet hvor mye det vil koste å få oversatt teksten din til 25 av de mest etterspurte språkene.
  5. Erfarne team: De erfarne internasjonale prosjektlederne våre er tilgjengelig for deg med veiledning 7 dager i uken.
  6. Autoriserte oversettelser online: Byrået vårt utmerker seg gjennom sin spisskompetanse på autoriserte oversettelser. Du kan få oversatt vigselsattester, vitnemål, førerkort o.l. online. Koordinering av de autoriserte, faglig spesialiserte fagoversetterne over hele verden er selvsagt inkludert i servicen til det beste oversettelsesbyrået.
  7. Konfidensialitet og datavern: Alle oversetterne og prosjektlederne våre må forholde seg til strenge avtaler om taushetsplikt.
  8. Egen bedriftstjeneste: For bedrifter og myndigheter med regelmessig eller spesielt  oversettelsesbehov tilbyr vi Opens external link in new windowThe Business Translator, en tjeneste som er tilpasset de spesifikke behovene til bedriftskunder.
  9. ISO 17100 sertifisert: Vi er sertifisert i henhold til den europeiske standarden for leverandører av språktjenester. Dette er en bekreftelse fra en offentlig instans på at våre prosesser er av beste kvalitet.
  10. Redelighet: Vi har tro på at redelig samarbeid er en forutsetning for bærekraftige resultater. For oss innebærer “det beste oversettelsesbyrået“ også åpenhet og pålitelighet, og derfor har byrået vårt heller ingen skjulte ekstrakostnader. Dette gjelder også for vår The Native Translator kvalitetsgaranti: Skulle du en gang av en eller annen grunn ikke være fornøyd med en oversettelse som vi har levert, forbedrer vi denne uten merkostnader for deg – helt til du er helt fornøyd.

« Opens internal link in current windowBe om tilbud » eller ta kontakt med oss på Opens window for sending emailEpost.

The Native Translator har en målsetning om å være det beste online oversettelsesbyrået med raske kvalitetsoversettelser til gunstige priser.