The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spesialisert oversettelse innen juss, medisin, teknikk og finans

Vi utfører profesjonell spesialisert oversettelse innen juss, medisin, teknikk og finans på over 600 språkkombinasjoner direkte online. Våre oversettelser utføres av statsautoriserte oversetter og erfarne oversettere med spisskompetanse.

Vi velger våre oversettere med omhu og er nøye på at oversetteren vi velger for et spesifikt oppdrag har en passende kunnskapsprofil og lang erfaring innen akkurat det aktuelle emnet. Oversettelsen din vil derfor gjennomføres av en oversetter som har bred spisskompetanse og er kjent med terminologien.

Vi jobber med alle typer oversettelser som eksempelvis:

  • statsautorisert oversettelse
  • økonomisk/finansiell oversettelse
  • juridisk oversettelse
  • medisinsk oversettelse
  • teknisk oversettelse
  • oversettelse av reklame-, markedsførings- og informasjonsmateriell

Vi er et kvalitetssertifisert oversetterbyrå

Som et av få oversetterbyråer har vi en dobbel kvalitetssertifisering, herunder både i Europa og Nord-Amerika. Med over 5.000 oversettere, er vi et av de ledende oversetterbyråer i Europa og tilbyr en unik kompetanse og evner i form av store og flerspråklige prosjekter.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på Opens window for sending emaile-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online « Opens internal link in current windowvisa-tilbud »

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO17100 og vi spesialiserer oss på å levere høykvalitets oversettelse direkte over Internett.