The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk oversettelse av nettsider

Koreansk oversettelse av nettsider

Våre erfarne koreanske oversettere av nettsider har den påkrevde ekspertisen og ferdighetene til å takle enhver nettside-oversettelse, oversettelser innen ingeniørvitenskap, medisinsk- og turisme-oversettelse osv. På grunn av sin dyptgående kunnskap i språk og kulturer leverer de en nettside som maksimerer trafikken fra søkemotorer, gir en behagelig brukeropplevelse og øker virksomhetsresultatene.

I tillegg til koreansk innholdsoversettelse i mange formater (HTML, XHTML, XML, Flash, Java, CSS, ASP med flere) bygger vi inn teknikker for søkemotoroptimalisering i websidene og lokaliseringene våre.

Vi kan selvfølgelig oversette nettsiden din til ikke bare koreansk, men over 100 andre språk – flerspråklig nettside-oversettelse.

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettingsbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i sertifisert oversettelse og  juridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse, teknisk oversettelse og oversetting av reklamemateriell. Vi tilbyr profesjonell oversettelse til over 100 språk.