The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Kinesisk turisme-oversettelse på nett

Kinesisk turisme-oversettelse for hoteller og reiseinformasjon verden over.

Oversettelse av reise- og turismerelatert litteratur og nettsider krever spesialisert lingvist-ekspertise, bruk av spesifikt vokabular og terminologi, og dyptgående kunnskap om turisme-industrien..

Våre kinesisk-oversettere innen turisme har mange års erfaring innen reise- og turismeoversettelse. Hvis du i tillegg trenger få oversatt en nettside, er det bra å vite at våre kinesisk-oversettere er vant til å arbeide i de fleste innholdshåndteringssystemer, og kan derfor legge oversettelsene rett inn i systemet ditt. Du sparer tid og penger, og teksten blir korrekturlest på stedet.

Kinesisk-oversettelser levert av en av verdens ledende turisme-oversettere.

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettingsbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i sertifisert oversettelse og  juridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse, teknisk oversettelse og oversetting av reklamemateriell. Vi tilbyr profesjonell oversettelse til over 100 språk.