The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Japansk helse-oversettelse

Japansk helse-oversettelse levert av profesjonelle innen helsesektoren.

Effektiv helse-kommunikasjon kan være spørsmål om liv eller død. Dårlige japanske oversettelser med pasientinformasjon, medisinske spørreskjema eller brukerveiledninger for medisinsk utstyr kan være tabber med fatale konsekvenser, og kan faktisk utsette deg for store problemer med loven og få alvorlige konsekvenser.

Medisin- og omsorgsindustrien avhenger av vår nøyaktige japanske oversettelse og lokalisering. Når man har med medisinske verktøy, apparater, legestyrte tjenester og pasientens helse å gjøre, må oversettelsen være tydelig, kulturelt riktig, nøyaktig og gjennomtenkt med hensyn til målgruppen.

The Native Translator er en del av det sveitsiske The Translator Group Vi er sertifisert både i nordamerika og i europa, og lever opp til de høyeste standardene innen japansk-oversettelse.

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettingsbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i sertifisert oversettelse og  juridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse, teknisk oversettelse og oversetting av reklamemateriell. Vi tilbyr profesjonell oversettelse til over 100 språk.