Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettingstjenester for den globale markedsplassen

Med hele verden som markedsplass

Produsenter har et stadig større behov for å operere og ekspandere i det globale markedet. The Native Translator har ekspertisen og teknologien til å støtte din globale forretningsstrategi, og kan hjelpe deg med salg av produkter på et globalt marked. Vi formidler komplisert informasjon – på tvers av språk og regioner.

Gode oversettelser i flott design

The Native Translator kan hjelpe deg med å starte salg av produkter på et globalt market. Våre oversettere og statsautoriserte translatører leverer nøyaktige oversettelser - hurtig og kostnadseffektivt. For å gjøre det enklere å drive salg av produkter på et globalt marked, oversetter vi alle dine tekster på tvers av over 100 språk. 

Grafisk design

Et dyktig grafisk design-team er med på å sikre et estetisk og flott resultat. Teamet involveres i utarbeidelse av oversettelsene, og forsikrer seg om at alt innholdet ditt blir publisert i et passende design og i ønsket format. Enten du skal til å lansere ett nytt produkt eller er på vei til å bevege deg inn på et nytt marked, så har The Native Translator et bredt utvalg av fleksible tjenester som kan benyttes ved salg av produkter på et globalt marked. 

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>