Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Raske og rimelige kvalitetsoversettelser

The Native Translator tenker på miljøet

The Native Translator er en miljøvennlig organisasjon som leverer raske, rimelige kvalitetsoversettelser. Ved å drive en fulldigitalisert organisasjon uten store kontorkomplekser holder vi driftskostnadene våre nede, og sparer samtidig miljøet. 

En internasjonal organisasjon

I motsetning til de fleste andre internasjonale oversettelsesfirmaer har ikke The Native Translator noen store kontorbygg rundt om i verden, men vi er allikevel tilstede på alle kontinenter og leverer raske og rimelige kvalitetsoversettelser. Vi har prosjektledere, oversettere og statsautoriserte translatører som er tilgjengelig i hele verden - og kan dermed levere raske og rimelige kvalitetsoversettelser døgnet rundt.

Vi bak The Native Translator tror at store kontorbygg hører fortiden til, og vi regner ikke med at du som kunde har noen spesielt stor interesse av å besøke oversetteren din. Faktisk foretrekker alle våre kunder å levere oversetterprosjektene sine til vår sikre webserver over en sikker internettilkobling, og også få oversettelsen levert elektronisk. Det eneste unntaket er stemplede og statsautoriserte oversettelser hvor loven krever en papirkopi. Her er DHL og TNT alltid behjelpelige med levering. På denne måten kan vi levere raske og rimelige kvalitetsoversettelser. Oversettelser av høy kvalitet trenger ikke være veldig dyre, det er bare et spørsmål om organisering. 

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag.   Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via e-post.

Du kan bestille et prisoverslag  og din oversettelse direkte her vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online. Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>