Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator senker oversettelseskostnaden

The Native Translator senker oversettelseskostnaden ved hjelp av smarte oversettelsesløsninger. Vi har satt sammen et solid team av dedikerte oversettere, som alle benytter seg av tid- og kostnadsbesparende oversettelsesredskaper.

Rabatt på gjentagelser

The Native Translator bruker oversettelsesverktøy med stor minnekapasitet i oversettelsesarbeidet. Det vil si at terminologien blir lagret i minnet, og at vi dermed kan gi rabatt på blant annet gjentagelser i teksten. Det er ofte store mengder repetisjoner i tekniske manualer og annet tekstmateriale – derfor senkes automatisk oversettelseskostnaden.

Økt effektivitet og lavere oversettelseskostnad

Ved hjelp av de beste oversettelsesverktøyene og teknologiene som finnes på markedet, øker The Native Translator effektiviteten og senker oversettelseskostnaden med hele 50%. Vi arbeider innenfor en dynamisk bransje som stadig er i forandring, og fokuserer hele tiden på å tenke nytt. Slik sørger vi bak The Native Translator for å alltid kunne levere konkurransedyktige produkter og oversettelsesløsninger – både med tanke på pris, leveringstid, og generell effektivitet. Ved hjelp av de beste oversettelsesverktøyene og teknologiene som finnes på markedet, øker The Native Translator effektiviteten og senker oversettelseskostnaden med hele 50%. Vi arbeider innenfor en dynamisk bransje som stadig er i forandring, og fokuserer hele tiden på å tenke nytt. Slik sørger vi bak The Native Translator for å alltid kunne levere konkurransedyktige produkter og oversettelsesløsninger – både med tanke på pris, leveringstid, og generell effektivitet.

Konsekvent terminologi

I tillegg til reduksjon av oversettelseskostnaden, sikrer bruken av gode oversettelsesverktøy konsekvent terminologi og ordlyd. Vi garanterer derfor forbedret kvalitet på tekniske oversettelser samt nøyaktig stil og uttrykk. Konsekvent terminologi og ordlyd er essensielt for bedrifter som legger vekt på promovering, og som ønsker å opprettholde et bestemt uttrykk for sitt produkt. 

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>