Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator leverer profesjonell oversettelse av websider

Ekspander til nye, internasjonale markeder overset din webside

Internett gir oss enormt store muligheter til å nå ut til flere kunder, samt frihet til å kunne bevege oss ut på nye, internasjonale markeder uten å være fysisk til stede. I tett samarbeid med våre profesjonelle fagoversettere og statsautoriserte translatører leverer vi oversettelse av hjemmesider – lokalisert og justert i forhold til ditt marked med din unike målgruppe.

Tidsfrist og budsjett

Profesjonell oversettelse av websider foregår alltid i henhold til våre gunstige priser og tidsfrister. For hvert enkelt oversettelsesprosjekt setter vi opp en plan over pris, tid, ordmengde, oversetterteam og prosjektleder. På denne måten setter vi alle ressurser i sving for å kunne levere fordelaktige resultater til våre kunder – hver gang. The Native Translator håndterer alle typer web-dokumenter, og kan enkelt og kostnadsfritt implementere oversettelsene i ditt CMS-system. Dersom du også har behov for søkeoptimering (SEO) av hjemmesidetekstene – så kan være SEO-eksperter hjelpe deg. 

Profesjonelle oversettelser av websider med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag.   Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via e-post.

Du kan bestille et prisoverslag  og din oversettelse direkte her vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online. Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>