Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Ledende global oversettelsestjeneste

Oversettelser av høy kvalitet for våre kunder globalt

The Native Translator er en ledende global oversettelsestjeneste - med oversettere og statsautoriserte translatører som leverer tekster av høyeste kvalitet. Før vi begynner arbeidet med de enkelte oversettelsene, forsikrer vi oss alltid om at vi forstår kundenes individuelle behov. På denne måten garanterer vi at vårt erfarne oversetterteam leverer et resultat som oppfyller kundens forventninger.

Oppfølging og kvalitetskontroll

For å kunne garantere at vi er en ledende global oversettelsestjeneste, har våre prosjektledere tett oppfølging på alle pågående prosjekter. For å forsikre oss om at vi hele tiden leverer best mulig resultat, foretar vi flere strenge kvalitetskontroller underveis. Noe av det vi fokuserer på i kvalitetskontrollene er:

  • at oversettelsen er skrevet i ønsket filtype og format
  • at stil og terminologi svarer til kundens ønske
  • at tekstene skrives av spesialister innenfor sitt fagfelt og har målspråket som morsmål
  • en sømløs innbygging av kundens språklige stil
  • korrekturlesing av oversettelser

Våre prosjektlederes oppfølging og kvalitetskontroll av prosjektene foregår med sterkt fokus på våre kunder. Dette er med på å sikre et førsteklasses resultat fra en ledende global oversettelsestjeneste. The Native Translator har over 10.000 fornøyde kunder i ca. 70 land over hele verden. 

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>