Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator tilbyr kostnadseffektive språkløsninger

Effektive systemer og kostnadsbesparende løsninger

Kostnad og kvalitet er de to viktigste nøkkelordene for oss – og generelt i denne vår bransje. For oss er det utrolig viktig å hele tiden henge med, og sikre oss at vi er oppdatert på de beste og mest effektive systemene. Hos The Native Translator kan vi alltid holde løfter om korte tidsfrister og gode priser – takket være effektive systemer og løsninger samt fokuserte og oppdaterte prosjektledere.

Skreddersydde opplegg for våre unike kunder

The Native Translator har tusenvis av kunder fra forskjellige bransjer og fagfelt - derfor er det prosjektlederen sitt ansvar å skreddersy eksklusive opplegg for hver enkelt kunde. Regelmessig kontakt mellom kunde og prosjektleder, samt jevnlig vurderinger av arbeidsmetode, ordlyd og terminologi, sikrer at kundene våre blir fornøyd – hver gang.

Streng sikkerhetspolitikk

All kommunikasjon, datautveksling- og oppbevaring beskyttes av våre 100% sikre web-baserte servere og løsninger. The Native Translator opererer med en streng sikkerhetspolitikk som alle våre ansatte er innforstått med. Våre gjennomførte prosjektledelsessystem gjør det i tillegg enkelt å følge med på ressursbruk, fremdrift og kostnad, samt gi tilbakemelding ved behov.

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via e-post.

Du kan bestille et prisoverslag  og din oversettelse direkte her vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online. Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>