Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettingstjeneste for advokatkontorer i Oslo

Juridisk oversettelse i Oslo

The Native Translator tilbyr juridisk oversettelse for advokatkontorer i Oslo og omegn. Ettersom fagfeltet er sterkt avhengig av kultur, blir juridisk oversettelse ansett for å være et av de mest krevende spesialområdene innenfor oversettelse. Juridisk språk er ofte svært spesifikt, mens lovene og uttrykkene varierer mellom de forskjellige regionene. Det dukker ofte opp mange utfordringer ved oversetting. Det er derfor The Native Translator har egne profesjonelle oversettere og statsautoriserte translatører med juridisk oversettelse som spesialfelt i Oslo.

Juridisk oversettelse som spesialfelt

De ansvarlige for juridisk oversettelse i Oslo er spesialister innenfor sitt område, og har lang erfaring med oversettelse av juridiske og vitenskapelige dokumenter. Denne spesialgruppen er dannet fordi oversetting av juridiske tekster til et fremmedspråk innebærer en rekke utfordringer som bør behandles av spesialister. Juridiske oversettere i Oslo behandler patenter, attester på rett oversettelse, vitneutsagn, bevisopptak, samarbeidsavtaler, testamenter, aksjonæravtaler, dokumenter fra rettssaker, innvandringsrelaterte dokumenter og etiketter på bevismateriale.

De fleste juridiske dokumenter, og spesielt kontrakter, søker å definere hvilke rettigheter og plikter en person har. Det er veldig viktig at disse rettighetene og pliktene kommer frem like nøyaktig i det oversatte dokumentet som i originalen. Ved å disponere en gruppe spesialister som arbeider med juridisk oversettelse i Oslo, kan vi sikre at dokumentene blir korrekt utført. 

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag.   Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede juridiske oversettelser direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>