The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell oversetter til spansk innen jus, økonomi, medisin og teknologi.

Profesjonelle fagoversettere og autoriserte oversettelser til og fra spansk direkte på nettet

Vi tilbyr kvalifisert oversettelse av dokumenter og tekster både til og fra spansk innen økonomi, jus, medisin og teknologi. Som et ISO17100 sertifisert oversettelsesbyrå får kundene våre en kvalitetsgaranti på alle de spanske oversettelsene som vi leverer.

Hvilken kompetanse har The Native Translators spanske oversettere?

Det er kun universitetsutdannede oversettere vi samarbeider med og vi stiller krav til at samtlige av dem har minimum universitetsutdanning og har spansk som morsmål. Dessuten bor og lever alle oversetterne i et land der språket snakkes, dette for at de skal kunne holde seg oppdatert med den alltid pågående språkutviklingen. Alle våre oversettere er dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring i bransjen og som har gode kunnskaper om terminologien i det spesifikke faglige stoffet som de oversetter Vi tilbyr oversettelser fra alle varianter av spansk.

Norsk spansk autorisert oversettelse på nettet

Mange dokumenter må være oversatt av statsautorisert spansk translatør for å være gyldige. Vi håndterer alle former for kvalifiserte oversettelser mellom norsk og spansk, inkludert autoriserte spanske oversettelser som kontrakter, avtaler, dommer, attester, skattedokumenter, etc. Her finner du mer informasjon om Opens internal link in current windowautorisert oversettelse.

Kvalitetsgaranti på spanske oversettelser

Vi innehar sertifisering i henhold til ISO17100 og vårt arbeid blir kontinuerlig kontrollert av Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. Dette gir selvsagt deg som kunde en betydelig trygghet, og vår kvalitetsgaranti betyr at de spanske oversettelsene vi leverer er korrekte både språklig og terminologisk. Vi er også meget opptatt av hva kundene våre synes om oss, og derfor presenterer vi fortløpende enkle presentasjoner om dette på hjemmesiden vår i form av Trustpilot.

Personvern - en selvfølge

Ofte håndterer vi svært sensitiv informasjon og er av den grunn selvsagt alltid påpasselig med å opprettholde en meget streng konfidensialitetspolitikk. Alle våre ansatte er av den grunn bundet av konfidensialitetsavtaler.

Sikker betaling på nettet

Hvis du foretrekker det kan du betale for din oversettelse med kredittkort direkte på nettet via PayPal eller Saferpay som er en sikker, pålitelig sveitsisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktinformasjon

Har du spørsmål kan du kontakte oss 24/7 via Opens window for sending emaile-post.

Hent våre tilbud og bestill din oversettelse her på nettet «Opens internal link in current windowvis tilbud»

The Native Translator er et ISO17100 sertifisert oversettelsesbyrå og del av The Translator Group som er et globalt språkselskap. Vi utfører tekniske oversettelser, juridiske oversettelser, medisinske oversettelser, finansielle oversettelser og autoriserte oversettelser til og fra spansk.