The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelse med spisskompetanse og statsautorisert oversettelse til og fra svensk

Statsautorisert svensk oversettelse og spesialisert oversettelse med spisskompetanse til og fra svensk innen juss, medisin og teknikk.

Når du bekvemmelig trenger tilgang til kvalifisert svensk oversettelse, så er vi den hurtige, optimale løsningen. Med over 5.000 profesjonelle oversettere med spisskompetanse og statsautoriserte oversettere kan vi tilby en svensk oversettelsestjeneste med full service mellom 25 språk direkte over Internett.

Svensk oversettelse med spisskompetanse og statsautorisert svensk oversettelse.

Vi håndterer alle former for kvalifisert svensk oversettelse fra oversettelse med spisskompetanse innen medisin, teknikk eller juss til statsautorisert svensk oversettelse av f.eks. dommer, kontrakter, avtaler m.m., og dette online.

Profesjonell oversettelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er kvalitetssertifisert i henhold til den internasjonale normen ISO17100, som er den kvalitetsstandarden som gjelder for oversetterbyråer. Vårt arbeid blir kontrollert løpende av Austrian Standards som sertifiserende kontrollorgan og dette gir deg som kunde en svært stor trygghet.

Konfidensialitet er for oss en selvfølge

Vi håndterer daglig sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid svært nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. 

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på Opens window for sending email e-post.

Du får ditt tilbud på under 1 minutt og bestiller også din oversettelse her direkte online « visa-tilbud »

The Native Translator er et online oversetterbyrå kvalitetssertifisert i henhold til ISO17100 og vi spesialiserer oss på å levere kvalitetssikret oversettelse direkte over Internett.