The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelse med spisskompetanse og statsautorisert oversettelse til og fra norsk

Statsautorisert norsk oversettelse og spesialisert oversettelse med spisskompetanse til og fra norsk innen juss, medisin, teknikk. 

Når du bekvemmelig trenger tilgang til kvalifisert norsk oversettelse, så er vi den optimale løsningen. Med over 5.000 profesjonelle oversettere med spisskompetanse og statsautoriserte oversettere kan vi tilby en oversettelsestjeneste med full service direkte over Internett.

Norsk spesialisert oversettelse og statsautorisert oversettelse online

Vi håndterer alle former for kvalifisert norsk oversettelse fra spesialisert norsk oversettelse med spisskompetanse innen medisin, teknikk eller juss til statsautorisert norsk oversettelse av f.eks. dommer, kontrakter, vitnemål, registre osv.

Profesjonell oversettelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er kvalitetssertifisert i henhold til ISO17100, en kvalitetsstandard som er utviklet spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet og dette gir deg som kunde en stor trygghet.

Konfidensialitet er for oss en selvfølge

Vi håndterer svært ofte sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. 

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på Opens window for sending email e-post.

Du får ditt tilbud på under 1 minutt og bestiller også din oversettelse her direkte online « visa-tilbud »

The Native Translator er et online oversetterbyrå kvalitetssertifisert i henhold til ISO17100 og vi spesialiserer oss på å levere kvalitetssikret oversettelse direkte over Internett.