The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Statsautorisert oversettelse fra norsk til tysk og tysk til norsk.

Statsautorisert oversetter til og fra tysk

The Native Translator leverer statsautoriserte tyske oversettelser til multinasjonale selskaper, ledende advokatfirmaer, statlige instanser, politiet og helse-, skole- og rettsvesenet men også for privatpersoner. Vi oversetter juridiske dokumenter innen selskapsrett, kontraktsrett, immaterialrett, voldgift, bank- og finansrett, familie- og arverett til og fra tysk.

Statsautorisert oversettelse til og fra tysk online - slik fungerer det.

Du velger kilde- og målspråk, og laster deretter opp et skannet dokument i Opens internal link in current windowportalen vår. Du mottar både pris og leveringstid innen ett minutt. Deretter velger du om dokumentet skal oversettes av en statsautorisert tysk oversetter og om du vil at vi skal sende deg originaldokumentet. En PDF-kopi av originaldokumentet (med stempel) sendes via Internett så snart oversettelsen er fullført, og dersom du ønsker tilsendt originaldokumentet, vil du motta dette via posten i løpet av 2-5 dager.

Høyt anerkjente oversettere

Vi har fått internasjonal ISO 17100-standard for våre oversettertjenester og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Morsmålstalende tyske ekspertoversettere

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere. Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:

  • er en profesjonelt kvalifisert oversetter;
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt morsmål.

Konfidensialitet er en selvfølge for oss

Vi håndterer sensitiv informasjon daglig, og vi er naturligvis alltid utrolig nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « vis pristilbud » 

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online. Vi er spesialisert på å tilby kvalitetssikrede oversettelser til og fra tysk direkte over Internett.