Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Teknisk oversettelse fra norsk til engelsk

Profesjonell teknisk oversettelse fra norsk til engelsk

Her ved The Native Translator Technical Translation spesialiserer vi oss på teknisk oversettelse som gjør det enkelt og kostnadseffektivt å få dine tekniske dokumenter oversatt fra norsk til engelsk. I motsetning til andre oversetterbyråer kan vi spare opptil 25 % med vår oversettelsesmodell. Så hvis du leter etter en rask, nøyaktig og kostnadseffektiv oversettelsestjeneste for tekniske dokumenter, ber vi deg kontakte oss i dag! 

Terminologi

Administrasjon av terminologi er avgjørende for oversettelseskvaliteten, og vi legger stor vekt på å bygge og validere klientordlister som deretter strengt brukes på alle av klientens prosjekter for å sikre konsistens.

Profesjonelle oversettelser til engelsk med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Alle våre prosesser er kvalitetsfokusert, inkludert: forberede kildeteksten for oversettelse; personkontroll, velge og instruere oversettere; administrere terminologi for teknisk nøyaktighet og konsistens, kontroll og revisjon av alle oversettelser, og sikre at våre kunders krav er oppfylt i sin helhet. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag.   Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online. Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetssikrede oversettelser til engelsk direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>