The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi tilbyr statsautorisert oversettelse fra norsk til russisk

Statsautorisert oversettelse norsk russisk online.

Vi utfører statsautorisert oversettelse fra norsk till russisk til multinasjonale selskaper, ledende advokatfirmaer og private kunder. Vi oversetter, legeattester, diplomer, førerkort, finansielle dokumenter, juridiske dokumenter innen selskapsrett, kontraktsrett, immaterialrett, voldgift, bank- og finansrett, familie- og arverett til og fra russisk.

Autorisert oversettelse til russisk online

Gjennom vårt online bestillingssystem mottar du straks et gratis, uforpliktende fastpristilbud med en konkret leveringstid. Årsberetninger, økonomidokumenter, kontrakter,vigselsattester, førerkort o.l. blir oversatt online - raskt, rimelig og lettvint! Oversettelsene utføres av statsautoriserte oversettere som bor i Norge eller i Russland.

Profesjonelle oversettelse til russisk med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, en kvalitetsmodell som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid overvåkes kontinuerlig av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende myndigheten.  Dette gir selvfølgelig deg, som vår klient, den beste sikkerhet.

Konfidensialitet er en selvfølge for oss

Vi håndterer sensitiv informasjon daglig, og vi er naturligvis alltid utrolig nøye med å opprettholde streng konfidensialitet.

Kontakt

Ønsker du et uforpliktende tilbud med pris og leveringstid? Eller har du spørsmål om autoriserte oversettelser?

Ta Opens window for sending emailkontakt med oss! Be om et tilbud eller bestill en oversettelse direkte/online her:  «Opens internal link in current windowVis tilbud»

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online. Vi er spesialisert på å tilby kvalitetssikrede oversettelser til russisk direkte over Internett.