The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse fra norsk til fransk, bestil online

Statsautorisert oversetter til og fra fransk

Vi utfører statsautoriserte franske oversettelser til multinasjonale selskaper og ledende advokatfirmaer. Vi oversetter juridiske dokumenter innen selskapsrett, kontraktsrett, immaterialrett, voldgift, bank- og finansrett, familie- og arverett til og fra fransk.

Statsautorisert oversettelse til og fra fransk online - slik fungerer det.

Du velger kilde- og målspråk, og laster deretter opp et skannet dokument i Opens internal link in current windowportalen vår. Du mottar informasjon om både pris og leveringstid innen ett minutt. Deretter velger du om dokumentet skal oversettes av en fransk statsautorisert oversetter og om du vil at vi skal sende deg originaldokumentet. En PDF-kopi av originaldokumentet (med stempel) sendes via Internett så snart oversettelsen er fullført, og dersom du ønsker tilsendt originaldokumentet, vil du motta dette via posten i løpet av 2-5 dager.

Morsmålstalende ekspertoversettere

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere.Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:

  • er en profesjonelt kvalifisert oversetter;
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt morsmål.

Oversettelse av norsk-fransk og fransk-norsk med kvalitetsgaranti

Vi har fått internasjonal ISO 17100-standard for våre oversettertjenester og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Kontakt

Ta kontakt med oss via Opens window for sending emaile-post døgnet rundt for ytterligere informasjon.

Få et tilbud og bestill din oversettelse online på «vis pristilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, spesialisert for produksjon av franske oversettelser av høy kvalitet via Internett.