The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Sertifisert oversettelse: Norsk - Tyrkisk

Skulle du gjerne hatt for eksempel din fødselsattest, skilsmissedokumenter, sertifikater, vitnemål, arbeidstillatelser eller testament oversatt og sertifisert til tyrkisk?

Vårt oversetterfirma tilbyr deg profesjonelle oversettelser fra norsk til tyrkisk. Vi benytter utelukkende oversettere med tyrkisk som morsmål, som har relevant utdanning og bakgrunn fra mer enn 70 spesialområder. I tillegg til tyrkisk-norske oversettelser av tekniske tekster og dokumenter fra industri, handel og teknologi, tilbyr våre statsautoriserte oversettere også sertifiserte tyrkiske oversettelser av offisielle dokumenter, slik som vigselsattester, fødselsattester og andre attester.

Våre tyrkiske oversettere er strengt sertifiserte, profesjonelle oversettere med universitetsbakgrunn.

Våre spesialistoversettere er kommende og fullt utdannede ingeniører og forskere. De har fullført høyere utdannelse innen oversetting, mekanisk-, elektrisk-, ingeniør- eller datavitenskap, kjemi eller fysikk.

Oversettelse av norsk-tyrkisk og tyrkisk-norsk med kvalitetsgaranti

Som et ISO 17100-sertifisert oversetterfirma garanterer vi høy kvalitet til faste priser, uten noe om eller men. Når vi velger ut våre oversettere følger vi de strenge kvalifikasjonskriteriene til ISO 17100. Alle oversettelser gjøres av akademisk utdannede spesialistoversettere som utelukkende oversetter til sitt morsmål, har utmerket kunnskap til kilde- og målspråk og er svært fortrolige med terminologi og språklig praksis innenfor de ulike fagområdene (teknologi, jus, reiseliv, handel osv.). Som del av en profesjonell kvalitetsstyring i henhold til DIN ISO 17100 og med personlig kundeservice, som også kan utføres på stedet om ønskelig, står vårt tyrkiske oversetterfirma for pålitelighet og trofasthet til terminologi, samt kreativitet i spesielle situasjoner som krever løsningsorientering. Vi tilbyr selvfølgelig en kvalitetsgaranti for våre språktjenester.

Kontakt

Ta kontakt med oss via e-post døgnet rundt for ytterligere informasjon.

Få et tilbud og bestill din oversettelse online på «Opens internal link in current windowvis pristilbud»

The Native Translator er et oversetterfirma som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, spesialisert for produksjon av tyrkiske oversettelser av høy kvalitet via Internett.