The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Sertifisert oversettelse: Norsk - Portugisisk

Skulle du gjerne hatt for eksempel din fødselsattest, skilsmissedokumenter, sertifikater, vitnemål, arbeidstillatelser eller testament oversatt og sertifisert til portugisisk?

Vårt oversettelsesbyrå tilbyr deg profesjonelle oversettelser fra norsk til portugisisk. Vi benytter utelukkende oversettere med portugisisk som morsmål, som har relevant utdanning og bakgrunn fra mer enn 70 spesialområder. I tillegg til portugisisk-norske oversettelser av tekniske tekster og dokumenter fra industri, handel og teknologi, tilbyr våre statsautoriserte oversettere også sertifiserte portugisiske oversettelser av offisielle dokumenter, slik som vigselsattester, fødselsattester og andre attester.

Våre portugisiske oversettere er strengt sertifiserte, profesjonelle oversettere med universitetsbakgrunn.

Våre spesialistoversettere er kommende og fullt utdannede ingeniører og forskere. De har fullført høyere utdannelse innen oversetting, mekanisk-, elektrisk-, ingeniør- eller datavitenskap, kjemi eller fysikk.

Oversettelse av norsk-portugisisk og portugisisk-norsk med kvalitetsgaranti

Som et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå garanterer vi høy kvalitet til faste priser, uten noe om eller men. Når vi velger ut våre oversettere følger vi de strenge kvalifikasjonskriteriene til ISO 17100. Alle oversettelser gjøres av akademisk utdannede spesialistoversettere som utelukkende oversetter til sitt morsmål, har utmerket kunnskap til kilde- og målspråk og er svært fortrolige med terminologi og språklig praksis innenfor de ulike fagområdene (teknologi, jus, reiseliv, handel osv.). Som del av en profesjonell kvalitetsstyring i henhold til DIN ISO 17100 og med personlig kundeservice, som også kan utføres på stedet om ønskelig, står vårt portugisiske oversettelsesbyrå for pålitelighet og trofasthet til terminologi, samt kreativitet i spesielle situasjoner som krever løsningsorientering. Vi tilbyr selvfølgelig en kvalitetsgaranti for våre språktjenester.

Kontakt

Ta kontakt med oss via e-post døgnet rundt for ytterligere informasjon.

Få et tilbud og bestill din oversettelse online på «vis pristilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, spesialisert for produksjon av portugisiske oversettelser av høy kvalitet via Internett.