The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Sertifisert oversettelse fra bulgarsk til norsk

Vårt oversetterfirma tilbyr deg sertifiserte oversettelser av språkkombinasjonene bulgarsk-norsk og norsk-bulgarsk.

The Native Translator har en oversetterportefølje på mer enn 600 språkkombinasjoner og tilbyr sertifisert oversettelse av dokumenter og sertifikater fra statsautoriserte oversettere. Dette inkluderer oversettelse av vigselsattester, fødselsattester eller dødsattester, samt oversettelser av førerkort, politiattester, testamenter eller andre typer dokumenter.

Sertifisert oversettelse innen 24 timer

Når din oversettelse er ferdigstilt, sender vi deg en e-post med en link hvor den kan lastes ned. Dersom du har bestilt en original, vil denne vanligvis nå deg med post innen to til tre dager.

Sertifisert bulgarsk-norsk oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100 og annet hvert år blir arbeidet vårt gransket av et sertifiseringsorgan. Dette gir deg som kunde en god sikkerhet.

Bulgarsk-norske og norsk-bulgarske tekniske oversettelser

Med våre tekniske oversettertjenester kan vi oversette din dokumentasjon, markedsmateriell, studier, juridiske tekster og alle andre dokumenter innenfor 50 spesialområder. Høyt spesialiserte, morsmålstalende tekniske oversettere sikrer at du overfører et profesjonelt inntrykk på ethvert språk, kommuniserer med et korrekt teknisk språk og følger alle regulatoriske krav.

Konfidensialitet er selvfølgelig for oss

Vi håndterer ofte store mengder sensitiv informasjon og legger følgelig stor vekt på streng konfidensialitet.

Du kan kontakte oss døgnet rundt via e-post for å få ytterligere informasjon.

Få et tilbud og bestill din oversettelse online på «Opens internal link in current windowvis pristilbud»

The Native Translator er et oversetterfirma som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, spesialisert for produksjon av bulgarske oversettelser med kvalitetsgaranti via Internett.