The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Oversettelsesbyrå – Autorisert og spesialisert oversettelse

Globalt oversettelsesbyrå  online

The Native Translator er et globalt oversettelsesbyrå som leverer høykvalitets oversettelse direkte online. Vi er sertifisert i henhold til både ISO 17100 og CAN/CGSB-131.10. Alle våre oversettere er spesialistoversettere og mange har sertifisering; med andre ord, uansett hvilket emne eller dokument du trenger å oversette, vil det bli oversatt av en profesjonell oversetter som er kompetent i det emnet. Våre oversettere er utelukkende morsmålsoversettere som er basert i landene som snakker språket. Dette betyr at våre oversettere er konstant omgitt av deres språk, og dette gjør at de vil levere høykvalitets oversettelser igjen og igjen

Kun spesialiserte oversettere

The Native Translator er en del av The Translator Group, et globalt oversetterbyrå hvor vi kun bruker spesialiserte oversettere (nevnt ovenfor). Hvorfor er dette så viktig? Det å være lingvist og ha god kjennskap til språk, betyr ikke at en oversetter er kjent med terminologien på alle fagområder. Det å oversette, for eksempel juridiske, medisinske eller tekniske dokumenter, krever en oversetter med omfattende kunnskap om det aktuelle emnet og terminologien. Det er ikke tilstrekkelig med en lingvistisk riktig oversettelse. Terminologien må også være riktig.

Vår kvalitetsgaranti

Alle våre oversettelser leveres med en kvalitetsgaranti. Med våre kvalitetsprosedyrer kan du føle deg trygg på at oversettelsen du mottar er lingvistisk og terminologisk riktig, og brukbar/publiserbar uten at noen videre redigering er nødvendig. Skulle det mot formodning være noe feil med oversettelsen, i strid med din forventning, jobber vi med teksten helt til du er fornøyd.

Våre språk

Vi håndterer oversettelser mellom 25 språk online, men skulle det språket du trenger hjelp med ikke være ett av disse 25, kan du kontakte oss og vi vil uansett hjelpe deg. Vår forretningstjeneste, The Business Translator, kan håndtere over 140 språk, så selv om det skulle dreie seg om ett av verdens minoritetsspråk, kan vi med sikkerhet håndtere oppgaven din.

Hvordan det virker

På vår portal, velg Opens internal link in current windowFå et tilbud, og velg deretter det språket du vil oversette fra og målspråket. Velg fagområde og hvis du er i tvil, velg "Annet" - vi vil være i stand til å avgjøre tekstens emne. Last opp dine dokumenter eller skriv teksten i tekstboksen. Det neste trinnet viser deg hvor mye det vil koste, og deretter kan du velge mellom enten standard eller sertifisert oversettelse. Du kan også velge om du ønsker å få tilsendt originalen.
Vi vil sende deg en e-post med en lenke der du kan laste ned en PDF-kopi av oversettelsen din så snart den er ferdig. Hvis du har bestilt en sertifisert oversettelse, vil dokumentet være stemplet. Hvis du har bestilt originalen, vil denne komme i posten innen 2-5 dager.

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til ISO 17100 og i Nordamerika CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i statsautorisert oversettelse, juridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse, teknisk oversettelse og oversettelse av reklamemateriell.