The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Oversette vitnemål til engelsk

Vi er et sertifisert oversettelsesbyrå som spesialiserer oss på å levere statsautoriserte engelske oversettelser av dokumenter, som eksempelvis vitnemål, sertifikater og diplomer

Hvor hurtig kan jeg motta et tilbud?

Last opp vitnemålet direkte i portalen vår, og deretter vil du motta informasjon om både pris og forventet leveringstid innen ett minutt.

Hvor hurtig kan jeg motta min oversettelse?

Vi kan ofte levere innen 24 timer. Du får tilsendt en PDF-kopi med din statsautoriserte engelske oversettelse av vitnemålet via e-post, og trenger du originaldokumentet, får du dette tilsendt via vanlig post innen 2-5 dager.

Hva er en statsautorisert oversettelse?

Det er en oversettelse utført av en oversetter med godkjennelse av Kunnskapsdepartementet. En slik oversettelse stemples med et spesielt autorisasjonsstempel utferdiget av Kunnskapsdepartementet.

Hva er en statsautorisert oversetter?

Den faktiske tittelen på en oversetter som har autorisasjon i henhold til norsk lov er Opens internal link in current windowstatsautorisert oversetter, men kalles også tidvis sertifisert oversetter. 

Hva er en sertifisert oversetter?

Oversettere i utlandet med tilsvarende autorisasjon som en norsk statsautorisert oversetter, kalles for sertifisert oversetter.

Vil en oversettelse utført av The Native Translator ha gyldighet i utlandet?

Vi bruker alltid oversettere som er sertifiserte (statsautoriserte) i det landet der oversettelsen skal brukes, og derfor har vi aldri problemer med gyldigheten. Mange universiteter og myndigheter har egne spesifikke krav til utforming av bestyrkningen eller krever at oversettelsen må sendes til dem direkte av oversetterbyrået i en forseglet konvolutt, og det gjør vi gjerne uten noen ekstra kostnad. Som et globalt oversetterbyrå med oversettere i mer enn 30 har vi bred erfaring og vet hva som skal til for at ditt dokument skal bli godkjent hos offentlige myndigheter og universitet/høyskoler i utlandet.

Kan dere oversette vitnemålene mine til det engelske eller amerikanske systemet?

Nei, vi kan ikke "konvertere" en norsk karakterskala til en engelsk karakterskala, men oversetter vitnemålene i henhold til nomenklaturen fastsatt av Utdanningskontoret.

Personvern og sikker filbehandling

Hele prosessen er anonym og dine dokumenter blir selvfølgelig håndtert med den ytterste konfidensialitet. Alle våre ansatte er bundet av konfidensialitetsavtaler. Filene blir håndtert med kryptert filoverføring (SSL) via vår kundeportal.

Kvalitetsgaranti

Som et ISO-sertifisert oversetterbyrå, gir vi kvalitetsgaranti på alle våre oversettelser, noe som betyr at oversettelsene vi gjennomfører er korrekte både språklig og terminologisk.

Sikker betaling online

Du betaler med kredittkort direkte online via PayPal, eller Saferpay, en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktinformasjon

Du kan motta ditt tilbud på under 1 minutt og bestille din oversettelse her direkte online « visa-tilbud »

Har du spørsmål eller trenger råd og/eller hjelp, så er vi gjerne til din tjeneste. Du kan kontakte oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå online og en del av The Translator Group basert i Sveits, sertifisert i henhold til ISO17100. Vi er bl.a. spesialisert på rask statsautorisert oversettelse av vitnemål direkte via Internett.