The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk oversettelse

Hos The Native Translator har vi spesialisert oss på juridiske oversettelser for både privatpersoner og bedriftskunder.

Kvaliteten på en juridisk oversettelse avgjøres av tre viktige faktorer. Oversetteren må selvfølgelig beherske både kilde- og målspråket. Han/hun må ha meget gode kunnskaper om det fagområdet oversettelsen gjelder. Sist, men ikke minst: oversetteren må ha meget god evne til å uttrykke seg skriftlig.
Det finnes ingen snarveier. Det er ikke mulig å produsere en oversettelse av høy kvalitet hvis en av disse forutsetningene ikke er oppfylt. Derfor bruker vi kun universitetsutdannede, profesjonelle oversettere med fagkompetanse på sine respektive oversettelsesområder. Naturligvis oversetter oversetterne våre kun til morsmålet sitt.

Statsautorisert oversettelse av juridiske dokumenter

Vi har lang erfaring med å oversette komplekse juridiske dokumenter, enten det gjelder strafferett eller handelsrett. Oversettelsene utføres av translatører med juridisk bakgrunn og statsautoriserte translatører. De rettslige oversettelsene våre dekker alt fra juridiske dokumenter, prospekter og regnskap til brosjyrer, søksmål, ankeforberedelser og interne notater.

Enten det er utfordringen med en finansiell oversettelse eller en stasutorisert juridisk oversettelse, kan vi håndtere oppdrag av alle typer - store eller små. Vi tilbyr profesjonell oversettelsestjeneste til en rekke kunder, inkludert advokater, jurister, domstoler, politi, enkeltpersoner, private bedrifter og offentlige selskaper.

Juridisk oversettelse med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag.   Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via  e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « vis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede juridiske oversettelser direkte gjennom Internett.