Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversettelse fra engelsk til norsk eller norsk til engelsk

Profesjonell engelsk oversettelse innen juss, finans, medisin, næringsliv, markedsføring, teknologi, ingeniørfag og reiseliv.

Kvaliteten på en oversettelse avgjøres av tre viktige faktorer. Oversetteren må selvfølgelig beherske både kilde- og målspråket. Han/hun må ha meget gode kunnskaper om det fagområdet oversettelsen gjelder. Sist, men ikke minst: oversetteren må ha meget god evne til å uttrykke seg skriftlig.
Det finnes ingen snarveier. Det er ikke mulig å produsere en oversettelse av høy kvalitet hvis en av disse forutsetningene ikke er oppfylt. Derfor bruker vi kun universitetsutdannede, profesjonelle engelske oversettere med fagkompetanse på sine respektive oversettelsesområder. Naturligvis oversetter oversetterne våre kun til morsmålet sitt.

Fagoversettelse til engelsk

Vi oversetter innen konsernfinans, kontrakter, rettsdokumenter, it, reklame, markedsføring, pr, reiseliv, fiskeoppdrett, olje og gass til engelsk.

  • Engelsk juridisk oversettelse
  • Engelsk finansiell oversettelse
  • Engelsk teknisk oversettelse

Engelsk nettstedlokalisering

Med et team av spesialiserte engelske oversettere, programmerere, designere og lokaliseringseksperter, kan Translation Central lokalisere ditt nettsted til og fra innfødt engelsk, og utvide nettstedets potensielle besøksbase dramatisk. Vi kan håndtere alle slags steder, inkludert PHP, ASP, .NET, HTML og Cold Fusion, samt MySQL og SQL Server-/Oracle-databaser. 

Hvis du er ute etter en oversettelse eller lokalisering av nettsteder fra eller til engelsk, ber vi deg om å kontakte oss. Vi vil med glede assistere deg.

Profesjonelle engelske oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Alle våre prosesser er kvalitetsfokusert, inkludert: forberede kildeteksten for oversettelse; personkontroll, velge og instruere oversettere; administrere terminologi for teknisk nøyaktighet og konsistens, kontroll og revisjon av alle oversettelser, og sikre at våre kunders krav er oppfylt i sin helhet. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag.   Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online. Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>