The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk, bestill online!

Skulle du gjerne hatt for eksempel din fødselsattest, skilsmissedokumenter, sertifikater, vitnemål, arbeidstillatelser eller testament oversatt og autorisert til engelsk?

Vårt oversettelsesbyrå tilbyr deg profesjonelle oversettelser fra norsk til engelsk. Vi benytter utelukkende oversettere med engelsk som morsmål, som har relevant utdanning og bakgrunn fra mer enn 70 spesialområder. I tillegg til norsk-engelsk oversettelser av tekniske tekster og dokumenter fra industri, handel og teknologi, tilbyr våre statsautoriserte oversettere også statsautoriserte oversettelser til engelsk av offisielle dokumenter, slik som rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, vigselsattester, fødselsattester og andre og andre offentlige dokumenter.

Hva koster en statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk?

Prisen på en autorisert oversettelse fra norsk til engelsk gjort av en statsautorisert translatør varierer ut ifra størrelsen på dokumentet og tidsfrist. Ta kontakt med oss om du har dokumenter som trenger autorisert oversettelse. Prosjektlederne våre vet hva som trengs for hver enkelt tekst.

Autorisert oversettelse av fra norsk til engelsk med kvalitetsgaranti

Som et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå garanterer vi høy kvalitet til faste priser, uten noe om eller men. Når vi velger ut våre oversettere følger vi de strenge kvalifikasjonskriteriene til ISO 17100. Alle oversettelser gjøres av akademisk utdannede spesialistoversettere som utelukkende oversetter til sitt morsmål, har utmerket kunnskap til kilde- og målspråk og er svært fortrolige med terminologi og språklig praksis innenfor de ulike fagområdene (teknologi, jus, reiseliv, handel osv.). Som del av en profesjonell kvalitetsstyring i henhold til DIN ISO 17100 og med personlig kundeservice. står vårt engelske oversettelsesbyrå for pålitelighet og trofasthet til terminologi, samt kreativitet i spesielle situasjoner som krever løsningsorientering. Vi tilbyr selvfølgelig en kvalitetsgaranti for våre språktjenester.

Kontakt

Ta kontakt med oss via e-post døgnet rundt for ytterligere informasjon.

Få et tilbud og bestill din oversettelse online på «vis pristilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, spesialisert for produksjon av engelske oversettelser av høy kvalitet via Internett.