The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autorisert oversettelse fra nederlandsk til norsk, ISO 17100

Vårt oversettelsesbyrå tilbyr deg autoriserte oversettelser av språkkombinasjonene nederlandsk-norsk og norsk-nederlandsk.

The Native Translator har en oversetterportefølje på mer enn 600 språkkombinasjoner og tilbyr autorisert oversettelse av dokumenter og sertifikater fra statsautoriserte oversettere. Dette inkluderer oversettelse av vigselsattester, fødselsattester eller dødsattester, samt oversettelser av førerkort, politiattester, testamenter eller andre typer dokumenter.

Autorisert nederlandsk oversettelse innen 24 timer

Når din oversettelse er ferdigstilt, sender vi deg en e-post med en link hvor den kan lastes ned. Dersom du har bestilt en original, vil denne vanligvis nå deg med post innen to til tre dager.

Autorisert nederlandsk-norsk oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100 og annet hvert år blir arbeidet vårt gransket av et sertifiseringsorgan. Dette gir deg som kunde en god sikkerhet.

Dette får du når du bestiller en autorisert oversettelse fra nederlandsk til norsk hos The Native Translator

Vi leverer profesjonelle oversettelser av høyeste kvalitet, med korrekt språkbruk og terminologi. Vi forsøker også, i den grad det er mulig, å beholde samme layout som i originaldokumentet.
Alle våre oversettere er profesjonelle, universitetsutdannede oversettere med målspråket som morsmål. I tillegg har de spesialisert seg innen det temaet de oversetter. De forstår teksten og er kjent med terminologien. Så uansett om du bestiller en medisinsk oversettelse eller en spesialisert teknisk eller juridisk oversettelse: vi har oversettere med den kompetansen du trenger.
Vi har ISO 17100-sertifisering, og vi gir naturligvis kvalitetsgaranti på alle de oversettelsene vi utfører.

Teknisk oversettelse nederlandsk-norsk

Med våre tekniske oversettertjenester kan vi oversette din dokumentasjon, markedsmateriell, studier, juridiske tekster og alle andre dokumenter innenfor 50 spesialområder. Høyt spesialiserte, morsmålstalende tekniske oversettere sikrer at du overfører et profesjonelt inntrykk på ethvert språk, kommuniserer med et korrekt teknisk språk og følger alle regulatoriske krav.

Konfidensialitet er selvfølgelig for oss

Vi håndterer ofte store mengder sensitiv informasjon og legger følgelig stor vekt på streng konfidensialitet.

Du kan kontakte oss døgnet rundt via e-post for å få ytterligere informasjon.

Få et tilbud og bestill din oversettelse online på «Opens internal link in current windowvis pristilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, spesialisert for produksjon av nederlandske oversettelser med kvalitetsgaranti via Internett.