The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi spesialiserer oss på Statsautoriserte arabiske oversettelser online

Til og fra arabisk, statsautorisert oversetter

Vi leverer statsautoriserte arabiske oversettelser for multinasjonale selskaper og ledende advokatfirmaer, likeså for individuelle. Vi oversetter juridiske dokumenter innen selskapsrett, immaterielle rettigheter, voldgift, bank- og finanslovgivningen, familie- og arverett til og fra arabisk. Vi oversetter også personlige dokumenter som vitnemål og sertifikater fra videregående skole, fødselsattester, vigselsattester, førerkort, pass osv.

Til og fra arabisk, statsautorisert oversettelse online - slik fungerer det.

På vår Opens internal link in current windowoversettelseportal velger du kilde- og målspråk og laster opp et skannet dokument. Du vil motta informasjon om både pris og leveringstid innen ett minutt. Deretter velger du om du vil ha dokumentet oversatt av en statsautorisert arabisk oversetter og om du vil at vi skal sende deg en papirkopi. En PDF-kopi av originalen (med stempel) vil bli sendt over Internett så snart oversettelsen er ferdig, og hvis du ønsker, vil en papirkopi leveres med vanlig post innen 2-5 dager.

Hvis du har noen spørsmål og trenger råd og/eller hjelp, vil vi gjerne hjelpe. Du kan nå oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator er et profesjonelt oversetterbyrå og en del av det sveitsiskbaserte The Translator Group. Vi er sertifisert i henhold til EN-15038 og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.