The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelsestjeneste for InDesign-filer

Ønsker du å oversette dine filer fra Adobe InDesign til flere språk?

The Native Translator tilbyr en oversettelsestjeneste for InDesign-filer. Vi oversetter innholdet raskt og presist, samtidig som vi gir rom for at deres egne designere kan endre i dokumentets layout.

Enkelt – Du sender oss dine InDesign-filer, og vi returnerer den oversatte filen med alt innhold på den samme plasseringen som i kildeteksten. 

Fonter – Vi gir deg de riktige fonter og retningslinjer for bruken av dem, selv ved vanskelige kyrilliske og indiske skrifttyper som arabisk og hindi.

Kostnadseffektivt – Våre priser er konkurransedyktige.

Enkle og kostnadseffektive oversettelser

Vår oversettelsestjeneste for InDesign-filer benytter avanserte verktøy som hurtig importerer innholdet i InDesign-filer til Trados. Sammen med våre dyktige menneskelige oversettere utarbeides det her eksakte og korrekte oversettelser. Når oversettelsen er ferdig eksporterer vi innholder og oppretter en ny InDesign-fil for målteksten, med samme layout som kildeteksten.

Gode tips ved innsending av InDesign-filer

Når man oversetter tekster fra norsk til andre språk kan den ferdige oversettelsens tekstvolum hurtig øke med 5 til 30 %. Ved bruk av vår oversettelsestjeneste for InDesign-filer anbefaler vi derfor at du trimmer ned innholdet før det sendes inn til oversettelse, da økning av tekstvolum kan påvirke InDesign-filens layout. Kyrilliske språk (Russisk, serbisk osv.) har den største volumøkningen. Asiatiske tegn (kinesisk, koreansk, japansk) resulterer vanligvis i et tekstvolum som er tilsvarende eller lavere kildetekstens størrelsesvolum.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag.   Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.