The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonel oversettelse av hjemmesider

Visste du at åtte av ti velger å kjøpe eller engasjerer seg kun hvis informasjonen om et produkt eller en tjeneste finnes på deres eget språk?

Når man beveger seg ut på nye, internasjonale markeder er første bud: få frem budskapet ditt på mottakerens morsmål, og ha kundens kulturelle betingelser i bakhodet når du skal selge henne eller han ditt produkt. Høye oversettelsespriser har historisk sett gjort det problematisk for mange bedrifter å treffe blink på nye markeder. The Native Translator vet viktigheten av teknisk nøyaktig kommunikasjon og oversettelse, og våre smarte nettsideoversettelsesverktøy- og systemer gjør hjemmesideoversettelse og lokalisering mulig til en rimelig pris. Vi har over 5500 profesjonelle oversettere og lingvister tilgjengelig til en hver tid – slik at du som kunde kan nyte godt av våre fornuftige priser og oversettelsesløsninger.

Tekstforfatting og publisering én enkelt gang

Med The Native Translators ”Multilingual Publishing System” forfatter du innholdet til din hjemmeside på foretrukket språk – én gang. Deretter klikker du på ”Publish” (publiser), og vår mekaniske workflow tar seg av resten. Det tekstlige innholdet sendes automatisk til menneskelige fagoversettere som språkvasker og oversetter teksten. Innholdet til hjemmesiden kan publiseres som PDF- eller Word-format - det er helt opp til deg. 

Enkel redigering

Med vårt Web Content Management-verktøy har du fullstendig kontroll på utseendet til ditt tekstinnhold. Tillatelser og godkjennelseskomponenter kontrollerer hvem som har tilgang til å forfatte, redigere og publisere tekst på hjemmesiden. Flere tekstforfattere og språkvaskere kan jobbe samtidig uten at det skaper problemer. 

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.