The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Profesjonell oversettelse fra norsk til engelsk online

 

Statsautorisert og spesialisert oversettelse av ulike typer dokumenter

Trenger du å oversette offentlige dokumenter, avtaler, regnskap, karakterer og sertifikater som er juridisk bindende dokumenter fra norsk til engelsk kreves det ofte en statsautorisert oversetter. Vi hjelper deg med å oversette dokumentene som krever juridisk sertifisering og stempel fra en statsautorisert translatør.

Statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk

Gjennom vårt online bestillingssystem mottar du straks et gratis, uforpliktende fastpristilbud med en konkret leveringstid. Årsberetninger, økonomidokumenter, kontrakter o.l. blir oversatt online - raskt, rimelig og lettvint! Oversettelsene utføres av autoriserte oversettere som bor i Norge eller i det landet som oversettelsen er beregnet for. Oversetterne våre er autorisert i ulike land og kan utføre autoriserte eller sertifiserte oversettelser av offentlige dokumenter.

Fagoversettelse  fra norsk til engelsk

Vi er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO17100, noe som stiller store krav til ikke bare hvem vi leier inn som oversettere, men også til våre interne kvalitetsprosedyrer. En god oversettelse må videreformidle fakta, budskapet og ha god språklig kvalitet. Den må være godt tilpasset målgruppen av oversettelsen. Når det gjelder teknisk oversettelse, er en teknisk terminologi stadig viktigere (dette gjelder selvfølgelig for enhver oversettelse).

Taushetsplikt er en selvfølge for oss

Vi håndterer ofte sensitive opplysninger og legger selvsagt stort vekt på streng taushetsplikt.

Kontakt

Ønsker du et uforpliktende tilbud med pris og leveringstid? Eller har du spørsmål om autoriserte oversettelser?

Ta Opens window for sending emailkontakt med oss! Be om et tilbud eller bestill en oversettelse direkte/online her: «Opens internal link in current windowVis tilbud» 

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har spesialisert oss på å levere oversettelser av høy kvalitet direkte via nettet.