Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelse av nettsteder

Kvalitetssikret oversettelse av nettsteder til 25 språk.

Ditt nettsted er ditt visittkort og ofte det første kontaktpunktet mellom selskapet og potensielle nye kunder. Et møte som vil avgjøre om et nytt forretningsforhold etableres, eller om konkurrenten din får den bestillingen du skulle ha ønsket deg.
Undersøkelser utført av amerikanske Common Sense Advisory tyder på at du kan miste opptil 80 % av potensielle kunder hvis de ikke få informasjon om ditt selskap og produkter på sitt eget språk. Vi kan oversette nettstedet ditt til mer enn 100 språk og kombinerer lokal ekspertise med internasjonal skalerbarhet, slik at du kan spre budskapet på en konsekvent måte, og din merkevares integritet og konsistens blir opprettholdt.

Vår oversettelsestjeneste for nettsteder inkluderer:

  • Oversettelse og lokalisering av nettsteder
  • SEO-adaptasjon ved oversettelse av nettsteder
  • Lokalisering av grafikk
  • Oversettelse av web-applikasjoner og brukergrensesnitt
  • Installasjon av oversettelse-plug-ins i ditt CMS-system for enkel daglig administrasjon av oversettelse

Hvis du har noen spørsmål eller trenger råd og/eller hjelp vedrørende oversettelse av nettstedet ditt eller andre oversettelsesprosjekter, må du ikke nøle med å kontakte oss via e-post døgnet rundt. Du kan laste opp dokumentet direkte på vår oversettelseportal og du vil motta en priskvotering og forventet leveringstid innen ett minutt. Hele prosessen er anonym og dine dokumenter vil selvfølgelig bli behandlet med den ytterste konfidensialitet.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har spesialisert oss på å levere oversettelser av høy kvalitet direkte via nettet.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>