Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversette språk - oversettere på Nett

Hurtig, kvalitetssikret oversettelse eller korrektur‎

Det har flere ganger blitt bevist at flerspråklighet er en viktig faktor for å sikre seg økonomisk konkurransekraft. Med flerspråklighet menes ikke først og fremst at du gjør tekster tilgjengelig på ditt lokale språk pluss engelsk, men også på den tiltenkte leserens morsmål.

Profesjonell oversettelse online

Leter du etter oversettere på nett for å oversette dine dokumenter til engelsk, eller andre fremmedspråk kan du ikke finne en raskere og mer pålitelig samarbeidspartner enn the Native Translator.

Faglige morsmålsoversettere

Faglige oversettere som oversetter til morsmålet sitt har de beste forutsetningene for å levere gode oversettelser, både når det gjelder språk og fagområde/tema. Det betyr at du som kunde vil motta en faglig oversettelse av høy kvalitet tilpasset målgruppen din. En oversetter

  • som har fullført en yrkesutdanning innen oversettelse,
  • som har nødvendige faglige kunnskaper og
  • som oversetter til morsmålet sitt

leverer den kvaliteten som du forventer.

Høyt akkrediterte oversettertjeneste

Vi er godkjent i henhold til den internasjonale standarden for oversettertjenester ISO 17100, og våre oversettelses- og andre tjenester må derfor tilfredsstille strenge kvalitetskrav. Alle ferdige oversettelser blir kvalitetssikret etter «4-øyne-prinsippet». Det innebærer at en uavhengig oversetter nr. 2 med samme faglige spesialisering kontrollerer oversettelsen en siste gang og klargjør den for levering.

Taushetsplikt er en selvfølge for oss

Vi håndterer ofte sensitive opplysninger og legger selvsagt stort vekt på streng taushetsplikt.

Raske svar – hvor som helst i verden

Vi tilbyr tjenestene våre over hele verden (gjennom kontorer i Europa, Asia og Amerika). Derfor er det alltid minst ett kontor som når som helst kan svare på forespørslene dine - dag og natt. Vi garanterer for at du mottar et bindende pristilbud innen en time etter at vi har mottatt dokumentene dine.

Kontakt

Ønsker du et uforpliktende tilbud med pris og leveringstid? Eller har du spørsmål om autoriserte oversettelser?

Ta kontakt med oss! Be om et tilbud eller bestill en oversettelse direkte/online her:  Vis tilbud.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har spesialisert oss på å levere oversettelser av høy kvalitet direkte via nettet.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>