Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversett til Norsk

Oversett til norsk - norsk oversetting

Trenger du noe oversatt til norsk, for eksempel vitnemål fra en skole, en attest fra tidligere arbeidsgiver eller medisinske journaler fra et utenlandsk sykehus kan vi i the Native Translator garantere deg den raskeste og dyktigste oversettelsen du kan få på nett. Skal du ha noe oversatt til norsk ønsker du sannsynligvis at oversettelsen er så nær opp til originaldokument som mulig, noe bare en sertifisert aktør kan garantere.

Høyt akkrediterte oversettertjenester

Vi er godkjent i henhold til den internasjonale standarden for oversettertjenester ISO 17100, og våre oversettelses- og andre tjenester må derfor tilfredsstille strenge kvalitetskrav. Alle ferdige oversettelser blir kvalitetssikret etter «4-øyne-prinsippet». Det innebærer at en uavhengig oversetter nr. 2 med samme faglige spesialisering kontrollerer oversettelsen en siste gang og klargjør den for levering.

Trygg håndtering av fortrolige dokumenter

The Native Translator er sertifisert av Austrian Standards iht. ISO 17100, vilket betyr at arbeidsprosessene våre er kvalitetssikret på alle nivåer. For oss er det en selvfølge at dokumentene dine skal behandles fortrolig. Våre engelskoversettere og prosjektledere er underlagt strenge taushetsavtaler. Hvis du ønsker det, tilbyr vi oss å undertegne en egen taushetsavtale som gjelder oversettelse av en teknisk tekst til/fra engelsk.

Ta kontakt med oss 24/7 og be om flere opplysninger på Epost.

En teknisk oversettelse til/fra engelsk kan du enkelt bestille online: Ber om tilbud.

The Native Translator har spesialisert seg på oversettelse av tekniske dokumenter og tekster. Vårt onlinebyrå er sertifisert iht. ISO 17100 og kan levere oversettelser til/fra mer enn 25 språk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>