The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell oversettelse til og fra portugisisk

Vi tilbyr spesialiserte og autoriserte oversettelser innen jus, økonomi, medisin og teknologi, til og fra portugisisk.

Trenger du å få oversatt et offentlig dokument, en kontoutskrift, en vigselsattest, en kontrakt/avtale eller en pasientjournal fra norsk til portugisisk?

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå som har spesialisert seg på kvalitetsoversettelser på 25 språk – alt leveres online. Ett av disse språkene er portugisisk. Vi oversetter dokumentene og tekstene dine fra norsk til portugisisk, og fra portugisisk til norsk. Vi kan hjelpe deg, uansett om du trenger en medisinsk kvalitetsoversettelse eller en autorisert oversettelse. Når du bestiller en oversettelse, spør vi deg om oversettelsen skal brukes i Portugal eller Brasil.

Oversettelse fra norsk til portugisisk

Pasientjournaler, tekniske rapporter og utkast til kontrakter er eksempler på dokumenter som må oversettes av en oversetter med spesialistkompetanse. Tekster som inneholder fagspesifikk terminologi, f.eks. høyteknologisk, juridisk eller medisinsk, kan ikke bli oversatt av en hvilken som helst oversetter, de krever spesialistkompetanse. Når du bestiller en oversettelse fra norsk til portugisisk innen et spesifikt området som krever slik kompetanse, vil oversettelsen bli utført av en faglig spesialisert oversetter med universitetsutdannelse.

Autorisert oversettelse mellom norsk og portugisisk

Juridiske og økonomiske dokumenter, f.eks. kontrakter og avtaler, offentlige dokumenter, fødsels- og vigselsattester, rettsavgjørelser, dødsattester o.l. må alltid bli oversatt av en autorisert translatør. Veldig ofte må denne type dokumenter også påføres et apostillestempel som bekrefter at dokumentet er autentisk før det blir oversatt. Hvis oversettelsen blir utført i et annet land enn i det landet der dokumentet skal brukes, kreves det en apostille som viser at translatøren er autorisert for at dokumentet skal bli godkjent av myndighetene, f.eks. i Portugal eller Brasil. Denne prosedyren kan unngås siden vi alltid utfører oversettelsen i det landet der den skal brukes, f.eks. i Portugal eller Brasil. Da trenger du ikke å dokumentere at translatøren faktisk er autorisert til å utføre en oversettelse fra norsk til portugisisk.

Konfidensialitet er vanlig praksis

The Native Translator opptrer på alle måter i samsvar med personvernforordningen GDPR, som trådte i kraft den 25. mai 2018. Når du bestiller en oversettelse fra oss, kan du være trygg på at den informasjonen du deler med oss vil bli konfidensielt behandlet.

Trenger du flere opplysninger eller ønsker du å få et tilbud?

Du kan bestille en oversettelse direkte online. Last opp dokumentet ditt via portalen vår, så vil du motta et online tilbud umiddelbart og direkte – det tar mindre enn ett minutt.

Hvis du trenger flere opplysninger, kan du kontakte oss på Opens window for sending emailepost døgnet rundt.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå, som er utfører spesialiserte og autoriserte kvalitetsoversettelser online. 

Få din personlige priskvotering